Enschedese dansschool zet musical op de planken


Foto: PR

Enschedese dansschool zet musical op de planken

Ondanks deze vreemde tijden plant de Enschedese dansschool Focus in mei 2021 twee voorstellingen van de moderne Nederlandse musical Ciske de Rat. Op dinsdag 1 en woensdag 2 september zijn de audities.

Enschede - "Het zijn gekke tijden, maar stil zitten is geen optie" zegt regisseur en eigenaar van Focus, Francesco Bekkema. "We kijken positief vooruit en hopen dat alles weer normaal wordt. En dat het publiek snel hun weg terug vindt naar de theaters. Daarom gaan we dit seizoen met alle Musical Klassen werken aan Ciske de Rat. Een Nederlandse musical die alles in huis heeft: humor, spanning en drama. Het resultaat is op 29 en 30 mei 2021 te zien in de stadsschouwburg van Hengelo"

Focus biedt al jaren Musical Klassen voor 8 tot en met 17 jarigen aan. Nieuw dit seizoen zijn de Musical Klas vanaf 6 jaar én een groep voor volwassenen. Anders dan bij een vereniging krijg je in de Musical Klas les op het gebied van stem, beweging en spel. "Je bent dus niet alleen maar aan het repeteren. We willen juist dat spelers zich kunnen ontwikkelen in alle drie de musical disciplines. Daarom werken we hard aan techniek, maar bijvoorbeeld ook aan zelfvertrouwen en presentatie." aldus Bekkema. "Dat doe ik niet alleen. Ik teken voor de spellessen, choreografie en regie. Jacqueline Rosdorff is muzikaal leider en zal met de deelnemers werken aan stemgebruik en zang. Daarnaast nodigen we gastdocenten uit om hun specialisme over te brengen op de spelers."

Wil je meespelen in Ciske de Rat - de musical? Kom dan naar een van de gratis introductielessen op 18, 19, 25 en 26 augustus. Je plant vrijblijvend een gratis proefles op www.focusstudio.nl of mail voor meer informatie of het plannen van een proefles naar contact@focusstudio.nl.
-

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden