Mega strandstoel op de Oude Markt


Foto:

Mega strandstoel op de Oude Markt

Bijna alle straten in de binnenstad zijn zomers aangekleed met kleurrijke decoratie en op drie locaties staan verrassende objecten van de Enschedese kunstenaar Jelle de Graaf. Op de Oude Markt staat een zes meter hoge knalroze flamingo en om het vakantiegevoel in de binnenstad nóg completer te maken krijgt de flamingo gezelschap van een mega strandstoel van 5,5 meter breed en 3,5 meter hoog voor de toren van de Grote Kerk. Een eyecatcher van formaat die mooie vakantiekiekjes zal opleveren!

Enschede - Deze mega strandstoel XXL is speciaal ontworpen voor evenementen en festivals. Een uniek ontwerp, waarbij het normale ‘type’ strandstoel is opgeblazen tot een mega strandbank. Via een trapje aan de voorzijde is de stoel te beklimmen om lekker te relaxen of een speciale vakantiefoto te maken. Vakantiegroeten uit Enschede!

Vier de zomer in Enschede
De strandstoel maakt onderdeel uit van de campagne “Vier de zomer in Enschede” Dit jaar zullen veel mensen hun vakantie vieren in eigen land of stad. Daarom heeft Enschede Promotie deze campagne opgezet. Doel is om, ondanks dat er geen grote evenementen zullen plaatsvinden, de binnenstad van Enschede deze zomer nóg gezelliger te maken voor bezoekers en bewoners. Naast zomerse aankleding en objecten in de straten worden tips en acties gepromoot op www.uitinenschede.nl/zomer. Hier kunnen ondernemers en culturele instellingen hun zomeractiviteiten onder de aandacht brengen. Ook vindt men hier leuke zomerblogs en tips voor bijvoorbeeld de lekkerste zomerlunches, daghappen, diners, kinderactiviteiten en shoppen.

Samenwerking
Het concept “Vier de zomer in Enschede” is een initiatief van Enschede Promotie en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE), Winkelhart Enschede en Gemeente Enschede. Kijk op www.uitinenschede.nl/zomer voor het laatste nieuws en zomerse activiteiten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden