De Rudbeckia staat zondag 19 juli waarschijnlijk ook in Tuin Beckelo vol in bloei.
De Rudbeckia staat zondag 19 juli waarschijnlijk ook in Tuin Beckelo vol in bloei. (Foto: )

Kom kleuren tellen in Tuin Beckelo

Op zondag 19 juli van 10.00 tot 17.00 uur zijn bloemen- en plantenliefhebbers van harte welkom in Tuin Beckelo aan de Beckumerstraat 460 tussen Beckum en Boekelo. 

Op liefst 2400 vierkante meter zijn een siergrassentuin, moestuin en tal van planten, struiken en bomen te bewonderen. Tal van beelden, het ’boerenmuurtje’, de nieuwe vijver en bijvoorbeeld de bijzondere brug maken een bezoek extra de moeite waard. Door de grootte en de paden-indeling van de tuin kunt u er met gemak Corona-veilig wandelen.

Heel veel tinten
Elly Roelvink en Lambertus Hoogeveen van Tuin Beckelo leggen ook dit jaar weer de nadruk op kleuren. Om een paar fraai getinte soorten uit de grote variëteit planten te noemen: leonotis, dahlia’s, salvia’s, echinacae, heliopsis, agastache, rudbeckia ... desgewenst krijgt u er verhaaltjes en tips bij.

Kopje koffie met siergrasjes
Wie meer mee wil nemen dan alleen de indrukken en foto’s kan kiezen uit het aanbod siergrasplanten in pot. En natuurlijk staat de koffie zondag klaar.

Op 19 juli verhinderd? Tuin Beckelo houdt op 23 augustus, 27 september en 18 oktober ook Open Dag. Buiten deze dagen is de tuin op afspraak geopend voor tuinclubs: tuinbeckelo@gmail.com Facebook: tuin.beckelo

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden