Foto: ERIC@BRINKHORST.NL

Frank Röben benoemd tot notaris te Enschede

KienhuisHoving advocaten en notarissen maakt bekend dat op 8 juli mr. Frank (F.G.) Röben is door de Rechtbank te Arnhem beëdigd tot notaris in Enschede.

Frank (1981) rondde in 2005 zijn studies notarieel recht en fiscaal recht af aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens werkte hij tot 2008 als kandidaat-notaris bij Loyens & Loeff in Amsterdam, met als specialisaties ondernemingsrecht en commercieel vastgoed. In 2008 kwam hij in dienst bij KienhuisHoving in de praktijkgroep ondernemingsrecht. Frank volgde daarna onder andere de Leergang Verdiept Vennootschapsrecht Notariaat aan de Nyenrode Business Universiteit.

Sinds 1 januari 2020 is hij partner (aandeelhouder) bij KienhuisHoving. Frank houdt zich met name bezig met (grensoverschrijdende) fusies en overnames, herstructureringen en oprichtingen van BV’s, stichtingen en andere rechtspersonen. Hij begeleidt (inter)nationaal opererende concerns, (familie)bedrijven, investeerders en starten scale-ups.

Over zijn praktijk: “Iedere dag spreken we cliënten uit binnen- en buitenland. Onze praktijk is daarmee heel sprankelend en uitdagend. Dankzij alle moderne communicatiemiddelen komen transacties vaak vlot tot stand en zijn cliënten enthousiast. Dat geeft veel energie.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden