Lidy Gerritsen
Lidy Gerritsen (Foto: PR)

Lintje voor golf-duizendpoot Lidy Gerritsen

Op vrijdag 3 juli heeft loco-burgemeester Jeroen Diepemaat een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Lidy Gerritsen. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Enschede/Hengelo - Mevrouw Gerritsen heeft langdurig in het bestuur van de Golfclub Driene gezeten. Met de portefeuille “sport en spel” had ze een spilfunctie binnen de golfclub. Nog steeds heeft ze zitting in de wedstrijdcommissie. Alle wedstrijden op de club worden georganiseerd en begeleidt door deze commissie. Uiteraard ook met inzet van andere vrijwilligers maar mevrouw Gerritsen heeft vaak de leiding en is het aanspreekpunt.

Zij is al jarenlang mede organisator en aanjager van de jaarlijkse golfweek. Mevrouw Gerritsen is de spin in het web tijdens deze week. Ook, tot drie jaar geleden, was ze kartrekker vanuit Golfclub Driene voor wat betreft het Overijssels Golfkampioenschap.

Ze is vaak het eerste gezicht voor nieuwe leden en organiseert speciale avonden voor de nieuwkomers, introduceert ze binnen de club, maakt ze wegwijs en zorgt dat men zich welkom voelt. Men raadpleegt haar ook als het gaat om digitale verwerking van wedstrijden en ledenadministratie.
De uitreiking vond laats tijdens de jaarlijkse golfweek van Golfclub Driene aan de Morshoekweg in te Hengelo

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden