Gezellig shoppen
Gezellig shoppen (Foto: pixabay)

Vier de Zomer in Enschede!

Deze zomer is het extra leuk om de vakantie in eigen stad te vieren. Onder de campagneslogan Vier de zomer in Enschede brengt Enschede Promotie in samenwerking met diverse partners de binnenstad in zomerse sferen. Van 6 juli t/m 23 augustus is de binnenstad van Enschede aangekleed met vrolijke zomerse decoraties om het winkelen en het culinair genieten voor bewoners en bezoekers van Enschede een extra vakantietintje te geven.

Enschede - In bijna alle straten in de binnenstad hangen kleurrijke tropische vlaggetjes, lampionnen, zomerhoedjes en paraplu’s. Op drie locaties staan verrassende zomerse objecten van de Enschedese kunstenaar Jelle de Graaf. Dit zijn een zes meter hoge knalroze flamingo, een kleurrijke wesp en een ijzeren vogel. Laat nu de zomer maar komen!

Dit jaar zullen veel mensen hun vakantie vieren in eigen land of stad. Daarom heeft Enschede Promotie de campagne Vier de zomer in Enschede opgezet. Doel is om, ondanks dat er geen grote evenementen zullen plaatsvinden, de binnenstad van Enschede deze zomer nóg gezelliger te maken voor bezoekers en bewoners. Naast zomerse aankleding en objecten in de straten worden tips en acties gepromoot op www.uitinenschede.nl/zomer. Hier kunnen ondernemers en culturele instellingen hun zomeractiviteiten onder de aandacht brengen. Ook vindt men hier leuke zomerblogs en tips voor bijvoorbeeld de lekkerste zomerlunches, daghappen, diners, kinderactiviteiten en shoppen.

Zeven dagen per week
“Het mooie aan dit concept is dat de bezoeker aan de stad Enschede elke dag, zeven dagen in de week, kan genieten van de gastvrijheid van de stad en het zomerse gevoel kan ervaren. We gaan er vanuit dat het een zonnige zomer wordt en dat vakantie vieren in Enschede een feestje wordt”, aldus Marieke ter Brugge, directeur Enschede Promotie.

Samenwerking
Het concept “Vier de zomer in Enschede” is een initiatief van Enschede Promotie en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE), Winkelhart Enschede en Gemeente Enschede. Kijk op www.uitinenschede.nl/zomer voor het laatste nieuws en zomerse activiteiten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden