Foto: PR

Juf Jolanda neemt na 45½ jaar afscheid van obs Park Stokhorst

Op woensdag 1 juli nam juf Jolanda Comello afscheid van 'haar' obs Park Stokhorst. Juf Jolanda heeft op deze school maar liefs 45½ jaar als leerkracht gewerkt. De laatste jaren was ze onderwijskundig begeleider.

Enschede - In al die jaren heeft ze ruim 1500 leerlingen de school zien doorlopen. Menig oud-leerling is ze later weer tegengekomen als vader of moeder van één van de kinderen op haar school. Juf Jolanda gaat nu genieten van een welverdiend pensioen.

''Helemaal afscheid nemen doen we zelfs na al die jaren niet. Na de zomervakantie gaat ze namelijk het team van vrijwilligers van de school versterken. De school telt dan 7 vrijwilligers, 6 oud-leerkrachten en een conciërge. We zien juf Jolanda dus gelukkig nog terug in een andere, meer ontspannen rol'', zo vertelt schooldirecteur Marcel de Boer. 

Bij haar afscheid vormden alle 280 leerlingen van de school een feestelijke erehaag. Aangezien juf Jolanda jarenlang de carnaval festiviteiten op school presenteerde, kwamen de kinderen die dag verkleed naar school. Juf Jolanda werd in een riksja, tussen haar leerlingen door, naar school gereden. Hier nam ze afscheid van alle kids en 's avonds was er een mooi afscheidsfeest met haar collega’s.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden