Foto: Hans van Oosterhoudt

BoekenGilde biedt auteurs eigen verkoopwebsite

BoekenGilde lanceert vandaag een nieuwe service, een auteurssite voor selfpublishers. Hiermee biedt BoekenGilde auteurs de mogelijkheid om zichzelf online professioneel te presenteren middels een eigen website.

De nieuwe service van BoekenGilde helpt auteurs om, zonder rompslomp, een eigen website te beheren. De website wordt gevuld met informatie over de auteur, reviews worden ingeladen en de site wordt direct gekoppeld aan de webshop. Daarnaast is de auteurssite uit te breiden met blogs, vlogs en een agenda om evenementen aan te kondigen. Op deze manier wil BoekenGilde selfpublishers nog beter ondersteunen bij de verkoop en marketing.

Toegevoegde waarde

Het uitbrengen van een boek is als het starten van een onderneming, er komt veel bij kijken op het gebied van administratie, marketing en verkoop. Peter Hendriks directeur BoekenGilde: “Een eigen website helpt daarbij, maar de ontwikkeling van een website brengt veel werk, onderhoud en kosten met zich mee. Voor veel auteurs een reden om geen website te ontwikkelen. Met onze nieuwe service bieden we de auteurs de voordelen van een eigen site inclusief webshop, maar dan zonder de rompslomp wanneer je het helemaal zelf zou doen.”

De auteur krijgt toegang tot een online dashboard (voor de administratie), die te combineren is met een eigen website (voor de marketing), die gekoppeld wordt aan de webshop van BoekenGilde (voor de verkoop). De auteur bepaalt van welke elementen hij/zij gebruik maakt en van welke niet.

Voor wie?

Voor iedereen die een boek uitbrengt in eigen beheer. BoekenGilde begeleidt auteurs bij de redactie, vormgeving, drukwerk en de distributie van een boek. Daarnaast benadrukt BoekenGilde dat ook auteurs, die het drukwerk elders hebben onder gebracht, welkom zijn. Bezoek de auteurssite van Peter Hendriks: peterhendriks.boekengilde.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden