Woeste Willem Bosfeest
Woeste Willem Bosfeest (Foto: Rineke Kuiper)

Woeste Willem Bosfeest

Ga je mee op avontuur? Op zoek naar een leuke buitenactiviteit met je kind(eren) in de zomervakantie? Juffrouw Flierefluiter organiseert een Woeste Willem Bosfeest. Een heus piratenfeest! Het boek Woeste Willem ligt nu voor 2,50 bij de boekhandel. Juffrouw Flierefluiter sluit daar graag op aan met een avontuur in het Ledeboerpark.

Enschede - Elke donderdagochtend geeft juffrouw Flierefluiter het ouder-kind dansavontuur. Vorig jaar organiseerde ze met veel succes met 4 andere ouders de bosspeeldagen in het Ledeboerpark. Het Woeste Willem Bosfeest wordt hier een combinatie van. We lezen het boek, doen een piratendans en daarna... Op avontuur! En de grote mensen doen ook mee!

Als je komt, mag je verkleed komen als piraat, net als de juffrouw zelf. Of misschien vindt je het veel leuker om als dino, prinses of zeemeermin te komen, dat mag ook.

Wanneer: zondag 5 en/of donderdag 9 juli van 10 tot 12 uur.

Het Woeste Willem Feestje wordt maar 2 keer georganiseerd, dus reserveer snel een plekje!

Kosten: 10 euro per ouder-kind koppel. Aanmelden is verplicht. Als je meer kinderen meeneemt, neem dan even contact met de juffrouw op. Aan het einde krijg je een Woeste Willem poster mee naar huis.

Als je een papieren uitnodiging wilt, laat dat dan weten, want de juffrouw heeft nog een mooie stapel Woeste Willem ansichtkaarten.

Meer info/aanmelden: facebook.com/juffrouw.flierefluiter of rinekekuiper@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden