Uitreiking van de certificaten.
Uitreiking van de certificaten. (Foto: KSO)

Keurmerk Sociale Onderneming voor Mondial Dijkstra Verhuizingen

Enschede - Het Keurmerk Sociale Onderneming is uitgereikt aan Mondial Dijkstra Verhuizingen, een familiebedrijf uit Enschede. Het certificaat is een bevestiging van het feit dat het bedrijf als sociale ondernemer geworteld is in de samenleving en actief bijdraagt aan een betere leefomgeving.

Of het nu gaat om social return on investment, vrijwilligerswerk of het sponsoren van goede doelen: Mondial Dijkstra Verhuizingen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Het Keurmerk Sociale Onderneming wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die bij een onafhankelijke audit aan kunnen tonen dat zij zich écht sociaal opstellen. “Wat we bij het Keurmerk van belang vinden is dat bedrijven niet alleen zéggen dat ze sociaal ondernemen en duurzaamheid belangrijk vinden, maar dat ze het ook waarmaken: dat het in het hele bedrijf geïntegreerd is”, aldus André Visser, directeur van het Keurmerk Sociale Onderneming.
Met het behalen van het certificaat laat het team van het verhuisbedrijf zien dat ze bijdraagt aan de Duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Mondial Dijkstra Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie. Alle 20 Mondial verhuisbedrijven hebben het certificaat mogen ontvangen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden