Vragenuurtje met de GGD Twente.
Vragenuurtje met de GGD Twente. (Foto: JE Fotografie )

Webinar: vrijwilligerswerk na de lockdown

Enschede - De samenleving gaat langzaam van het slot en ook in Enschede versoepelen de COVID-19 maatregelen. Veel vrijwilligers willen, kunnen en mogen weer aan de slag! De een kan niet wachten, de ander ziet het met lede ogen aan en vreest dat met het openzetten van de deuren het coronavirus opnieuw toe kan slaan. Hoe ga jij in je vrijwilligersorganisatie om met de adviezen van het RIVM om alsnog besmetting te voorkomen? Wat moet je weten over het virus en de overdracht? Hoeveel ‘gevaar’ lopen we nog? Oftewel, wat zijn de fabels en wat de feiten?

Dit en nog veel meer kun je leren tijdens de online webinar die door M-Pact en de GGD Twente gegeven wordt. De webinar vindt plaats op dinsdagochtend 16 juni van 10.30 tot 11.30 uur. Alle Enschedese vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers werkzaam in sport, kunst & cultuur, zorg, natuur, het maatschappelijke veld en/of alle lokale buurtinitiatieven zijn van harte welkom om zich aan te melden. Een verpleegkundige en een infectiedeskundige IZB van de GGD Twente zullen alle vragen beantwoorden.

Je kunt je aanmelden via info@m-pact.nl onder vermelding van je naam en de naam van de  organisatie, club of vereniging waar je vrijwilligerswerk voor doet. Meer informatie en enkele voorbeeldvragen zijn te vinden via www.m-pact.nl. Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden