Foto: PR

Feestelijk yoga event voor de hele familie

Enschede - Woensdag 24 juni bestaat Jorienosaurus Kinderyoga vier jaar. Daarom organiseert eigenaar, Jorien Schulten, die middag van 16.00 tot 17.00 uur een feestelijk yoga event voor op het grasveld bij Jorienosaurus.

Dertig matjes op anderhalve meter afstand en een livestream op Instagram en Facebook. Een yogales vol lol voor jong en oud, soepel en stijf, met of zonder ervaring, voor iedereen dus.

Wil je er live bij zijn? Reserveer dan je matje door een mailtje te sturen naar info@jorienosaurus.nl met daarin wie je allemaal mee neemt en hoe oud de kinderen zijn. Mocht je willen deelnemen met een klein kind, dan mag deze gewoon bij jou op de mat. Deelname is gratis.

Je kunt een Jorienosaurus Feesthoedje bestellen voor 5 euro. Zo sponsor je Jorienosaurus Kinderyoga én zie je er extra feestelijk uit tijdens dit event. Voor de mensen die de live stream volgen wordt het hoedje opgestuurd.

Jorienosaurus Kinderyoga biedt naast deze workshop verschillende andere lessen aan in Enschede. Kijk voor meer informatie op Facebook Jorienosaurus Kinderyoga of op de website.

jorienosaurus.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden