Keolis breidt dienstregeling per 31 mei verder uit

Per 31 mei breidt Keolis de dienstregeling in Almere, Gelderland, Overijssel en de provincie Utrecht verder uit. Wij rijden vanaf deze datum met het maximale aantal bussen dat onder de huidige corona-omstandigheden mogelijk is. Daar waar nodig, bijvoorbeeld op drukke (spits)tijden of naar populaire bestemmingen, zetten wij extra bussen in. Ook staan er extra bussen stand-by. Op deze manier zijn wij in de gelegenheid om drukte in onze bussen op te vangen en Nederland op een veilige manier bereikbaar te houden. 

De uitgebreide dienstregeling geldt voor de zomerperiode. Wij blijven reizigers adviseren om alleen met het ov te reizen als het echt nodig is, drukke (spits)tijden te vermijden en zoveel mogelijk alleen te reizen.

Wat verandert er verder per 1 juni in het OV

De OV-bedrijven hebben samen met de overheid gewerkt aan het OV-protocol. Hierin staan maatregelen voor een veilig gebruik van het openbaar vervoer. Per 1 juni hanteren we in het OV in Nederland de volgende maatregelen om verantwoord reizen mogelijk te maken: Reis alleen als dat echt nodig is. Het dragen van een niet-medisch mondkapje is verplicht in onze bussen en treinen voor reizigers van 13 jaar of ouder. Houd voldoende afstand in het voertuig en bij het in- en uitstappen. Vermijd drukke (spits)tijden. Volg de instructies in het voertuig. Houd rekening met elkaar.

Alle informatie over de nieuwe landelijke maatregelen die gelden per 1 juni vind je op deze pagina. Hieronder vind je per regio de belangrijkste informatie over de uitgebreide dienstregeling per 31 mei. Plan je reis voor vertrek altijd via onze reisplanner of 9292.nl. allGo AlmereKeolis BlauwnetSyntus GelderlandSyntus OverijsselSyntus UtrechtTwents

Keolis Nederland verzorgt met ruim 2300 medewerkers openbaar vervoer in Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht en op de treintrajecten Zwolle-Enschede, Zwolle-Kampen en Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Met 700 bussen en 25 treinen vervoeren wij jaarlijks 45 miljoen reizigers. Wij werken hierbij vanuit twee intrinsieke waarden; duidelijk en ondernemend. Wij bieden uitstekend openbaar vervoer aan onze reizigers zodat zij veilig en comfortabel van A naar B reizen. Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de internationaal opererende mobiliteitsonderneming Keolis, die wereldwijd met 63.000 medewerkers openbaar vervoer verzorgt in 16 landen. www.keolis.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden