Medina geniet van massage.
Medina geniet van massage. (Foto: Laura Deniz )

Eerste baby spa van Enschede

In juni gaat de eerste baby spa van Enschede openen. Bieboe baby spa Enschede is opgericht om het welzijn van baby's te vergroten.

Enschede - Floaten is een vorm van hydrotherapie, wat vele voordelen biedt, voor kindjes die last hebben van onder andere reflux, darmkrampjes maar ook de motoriek verbeterd.

Bieboe heeft speciale ozon babybaden, waar in rondgedobberd kan worden. Ozon zorgt ervoor dat het water gezuiverd wordt en heeft een verzachtende werking op de gevoelige huid zoals bij baby eczeem. Geen chloor, geen chemicaliën, maar heerlijk gezuiverd warm water van 35 tot 37 graden, waar de kleine lekker in kan drijven.

Ouders kijken onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers naar hun kleintje, die geniet van het warme water, eventueel met bubbels en gekleurde lichtjes aan, zo krijg je de mooiste fotoherinneringen voor later.

Babymassage

Nadien kunnen ouders kiezen voor een miniworkshop baby massage, waarbij ik de massage voordoe op een baby pop, de ouders masseren dan hun baby, hierdoor leer je de massagetechnieken makkelijker aan en kan je ze thuis ook nog eens toepassen nadien.

Bieboe baby spa aan de Buurserstraat 216 in Enschede is toegankelijk voor ouders met een baby tot en met 8 maanden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden