Foto: PR

Met Safety|plexi veiligheid in eigen hand

Twee leerkrachten en een coach zetten in twee weken tijd het bedrijf Safety|plexi op. Zij leveren spatschermen voor onderwijs, horeca en het bedrijfsleven.

Enschede - Het begon allemaal met onderwijzeres Nienke. Op 21 april hoorde zij dat ze weer aan de slag mocht en was dolblij. Ze maakte zich alleen zorgen over hoe ze de nabijheid voor haar leerlingen kon bieden. Normaal gesproken heeft Nienke al heel wat knuffels van haar leerlingen gekregen, voordat ze haar klaslokaal in loopt. Dat zou even anders worden. Ook de high five en naast elkaar zitten aan de instructietafel zou niet haalbaar zijn.

Nienke bedacht samen met Jeroen een prototype Safety|plexi en vroegen voormalig kunststof product manager Rozemarijn van Merksteijn om het te ontwikkelen. Met haar huidige beroep als NLP trainer voor grote groepen bij Bee Charged had zij nu tijd in haar agenda. Zo geschiede: twee weken verder is er een product, een website en zijn de drie Safeketiers in gesprek met grote partijen om scholen, universiteiten en hoge scholen te voorzien van hun Safety|plexi.

Safety|plexi richt zich naast onderwijs ook op horeca en bedrijven. ''Ons doel is: Iedereen veilig en weer gewoon aan het werk!''

www.safetyplexi.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden