Foto: Annina Romita

Doe auditie voor talentenklas(sen) van Kaliber!

Heb je een grote passie voor muziek, zang, dans, theater, musical of beeldende kunst? Doe dan auditie voor een van de talentenklassen bij Kaliber Kunstenschool. Dit jaar niet voor altijd fysiek op locatie, maar bijvoorbeeld middels video. Alle informatie over toelatingseisen en aanmelden vind je op www.kaliberkunstenschool.nl/talent.

Enschede - Met de talentenklassen wil Kaliber talenten tussen de 10 en 21 jaar een leeromgeving bieden met uitstekende docenten, die helpen jouw artistieke identiteit te ontwikkelen. Als talent bij Kaliber word je voorbereid op een mogelijke toekomst in de dans, muziek, zang, theater, musical of beeldende vormgeving.

Naast extra lestijd krijg je exclusieve workshops en masterclasses, veel optredens, doe je mee aan wedstrijden, concoursen of exposities en leer je het beste uit jezelf te halen. Het biedt een uitstekende opstap om door te stromen naar een vakopleiding.

Om deel te nemen aan een Talentenklas hoef je nog geen les te volgen bij Kaliber Kunstenschool, iedereen is welkom. De deadline voor aanmelden verschilt per discipline, kijk op de website voor de specifieke data. De eerste deadline is op 13 juni.

Meer informatie en aanmelden via www.kaliberkunstenschool.nl/talent of bel naar 088-4868700.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden