Foto: PR

Eerste kinderyoga opleiding in Oost Nederland

Voorzichtig openen weer enkele deuren na een lange onzekere periode.De toekomst is nog steeds onzeker maar wat er ook gaat gebeuren, als jij stevig staat én kunt meebewegen, kom je een heel eind! Kinderyoga draagt hieraan bij. 

Enschede - Begin volgend schooljaar start Jorien Schulten van Jorienosaurus Kinderyoga een opleiding in Enschede voor leerkrachten, kinderfysiotherapeuten en andere professionals die met kinderen werken.4 jaar nadat Jorien een kinderyogaschool in Enschede opende is het tijd voor een opleiding “Zodat kinderyoga zich als een olievlek over Twente en heel Oost Nederland verspreidt.” aldus Jorien.

Jorien heeft in de loop der jaren heel wat kinderen kennis mogen laten maken met yoga. Naast haar vaste kinderyogalessen komt ze veel op scholen om yogalessen te geven of om teams te trainen yoga in de klas in te zetten.“Het is een hectische tijd waarin er veel aan de kinderen getrokken wordt, yoga helpt ze leren hiermee om te gaan. Hierdoor kunnen ze dichtbij zichzelf blijven wanneer het druk om ze heen is.” zegt ze.Jorien kreeg veel vragen van leerkrachten waar ze meer konden leren over dit vak. “Inmiddels heb ik genoeg ervaring om andere professionals en ouders de kneepjes van het vak te leren. Mijn wens is dat yoga, mindfulness, meditatie, massage een onderdeel van het dagelijks leven worden zodat we samen toewerken naar een burnoutloze generatie!”

Praktische informatie

De opleiding start in september en bestaat uit diverse modules zoals kinderyoga, meditatie, creatief, ademhaling en massage. Zo kan iedere zorgprofessional zijn eigen traject samen stellen. Elke module bestaat uit een lesdag en kost €125,- inclusief certificaat en lesmateriaal.

Voor meer informatie kijk op  jorienosaurus.nl/academie of mail naar info@jorienosaurus.nl

Jorienosaurus Kinderyoga biedt naast deze workshop verschillende andere lessen aan in Enschede. Kijk voor meer informatie op Facebook Jorienosaurus Kinderyoga of op de website www.jorienosaurus.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden