GLNRBRG-schottoernooi 2020
GLNRBRG-schottoernooi 2020 (Foto: Dennis Klein )

GKV Ons Clubje huldigt GLNRBRGse scherpschutters

GLNRBRG-schottoernooi 2020
GLNRBRG-schottoernooi 2020 (Foto: Dennis Klein )

Op 21 april werden we verrast door de overheid met de mededeling dat onze jeugdleden tot en met 18 jaar weer onder strikte voorwaarden met trainingsactiviteiten mochten beginnen. De Glanerbrugse korfbalvereniging zit al een aantal jaren in de lift en doordat we een kern van enthousiaste jeugdige sportbegeleiders hebben konden we binnen afzienbare tijd onze plannen aanpakken en uitvoeren.

Glanerbrug - Door gebruik te maken van het Glanerbrugse adagium ‘Work hard never give up’ konden we binnen no-time het GLNRBRG-Schottoernooi 2020 organiseren. De opzet hiervan paste prima binnen de geldende sportprotocollen zoals die op dat moment door de Gemeente Enschede waren opgelegd. Gelukkig melden bijna al onze jeugdleden aan voor deelname van dit initiatief. Dat was natuurlijk wel spannend, want door de Corona Lockdown was het communiceren met leden en ouders van leden natuurlijk wel lastiger. Glanerbrug was klaar om weer te sporten.

Na een tweetal donderdagen waarin de voorrondes gespeeld werden was er 14 mei tijd voor het ‘GLNRBRG-Schotkampioenschap The Finals’. Na een flink aantal spannende wedstrijden en vele doelpunten konden we 4 jeugdspelers huldigen als scherpschutters van Glanerbrug. C-Jeugd – Laura Visser D-Jeugd – Juliën Schijva E-Jeugd – Liz Sanders F-Jeugd – Noa Kruger

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden