Doneeractie voor de Zorg

Covid-19 houdt ons land in zijn greep. Ruim tienduizend mensen hebben in het ziekenhuis gelegen en ruim vierduizend mensen zijn aan het virus overleden. De helden van nu zijn alle medewerkers op de landelijke Intensive Care’s: medisch specialisten, verpleegkundigen, serviceassistenten. Ze werken dubbele diensten, met striemen in het gezicht van de mondkapjes en hebben 24/7 te maken met de zware verantwoordelijkheid ons land te genezen. De actie #zorgvoorIC is in het leven geroepen om al deze helden in de watten te leggen!

Praktijk voor Holistische Massage genaamd Massage From The Heart doneert 5 massage cadeaubonnen aan IC medewerkers via www.zorgvooric.nl.

Wil je zelf ook een massagebon doneren aan een IC-medewerker van bv het MST? Koop dan een massagebon voor een ontspanningsmassage van 1 uur bij mij met als toevoeging "voor de zorg". De bon kost 60 euro.

Dan zorg ik dat deze bon op de juiste bestemming komt. Eventueel kun je een persoonlijke boodschap aan een ic-medewerker toevoegen bij de gedoneerde bon.

Kijk op de website voor meer informatie: https://www.massagefromtheheart.nl/praktische-informatie/zorg-voor-ic/

Of stuur een mail naar massagetherapeut Arnoud Colenbrander (arnoud@massagefromtheheart.nl)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden