Twepa ruimt weer veel kleding op; kom langs voor mooie aanbiedingen.
Twepa ruimt weer veel kleding op; kom langs voor mooie aanbiedingen.

Twepa maakt ruimte: grote opruiming op de kledingafdeling

Algemeen

In de winkel van Twepa wordt plaats gemaakt voor een nieuw assortiment. De kledingafdeling van de vertrouwde Enschedese totaalleverancier krijgt een andere, overzichtelijkere indeling. Met het zogenaamde ‘shop-in-shop’ principe zijn straks de verschillende merken duidelijker te herkennen.

ENSCHEDE - “De nieuwe opzet van onze afdeling met kleding zal zorgen voor meer beleving in de winkel. Verschillende partners krijgen een eigen stelling met daarin hun A-merk en stijl. Zo is het straks voor onze klanten veel duidelijker naar welk merk hun voorkeur uitgaat. Dat maakt het vinden van een geschikte outfit een stuk makkelijker”, aldus Rick de Wals, kledingspecialist bij Twepa. “Dat geldt niet alleen voor de zakelijke klant. Ook particulieren komen regelmatig naar onze winkel om kleding te kopen. Want ook in je vrije tijd, bij het uitoefenen van je hobby, is stijlvolle kleding van een goede kwaliteit met een hoog draagcomfort erg prettig!”

Om ruimte te maken voor de nieuwe opzet houdt Twepa een grote opruiming. Daarvoor kun je nu al terecht in de winkel, of aanstaande zaterdag 2 juli bij de grote parking-sale op de parkeerplaats van Twepa aan Het Poolman 2 in Enschede.

Twepa is de favoriete facilitaire groothandel van ondernemend Nederland en heeft de ambitie om dit ook te blijven. Al sinds 1929 willen we bijdragen aan het uiteindelijke succes van onze klanten door ze full service te ondersteunen met een sterk assortiment facilitaire producten, slimme concepten en simpele oplossingen. Dit doen we door ons te focussen op de productgroepen Dozen, Verpakkingen, Disposables, Bedrijfskleding, Schoonmaak en Kantoorartikelen. 

Zie ook: https://www.twepa.nl/nl/news/item/opruiming-bedrijfskleding/

Isabel Merbis met haar prijs.
Award voor Isabel 1 uur geleden
Daan Rots in actie tegen Excelsior. (Foto: Bas Everhard)
FC Twente bijna zeker van groepsfase Europa League 3 uur geleden
Afbeelding
De mening van Enschede: Dronebasis op Twente Airport? 8 uur geleden
Karin de Vries, Joke Voogd en Inge van Erkelens (drietal in hesje) met enkele deelnemers aan de wandeling. .
Meer leren over planten in de natuur 22 apr, 10:28
Duitse belangstelling voor het Enschedese crematorium.
Duitse belangstelling voor crematorium Usselo 21 apr, 12:30
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 21 apr, 10:21
Jelle Snippe bereidt zich voor op het EK.
Snippe blij met steun Reggeborgh 20 apr, 14:24
Afbeelding
Van bultjes naar babyhuid 20 apr, 09:02