Twepa ruimt weer veel kleding op; kom langs voor mooie aanbiedingen.
Twepa ruimt weer veel kleding op; kom langs voor mooie aanbiedingen.

Twepa maakt ruimte: grote opruiming op de kledingafdeling

Algemeen

In de winkel van Twepa wordt plaats gemaakt voor een nieuw assortiment. De kledingafdeling van de vertrouwde Enschedese totaalleverancier krijgt een andere, overzichtelijkere indeling. Met het zogenaamde ‘shop-in-shop’ principe zijn straks de verschillende merken duidelijker te herkennen.

ENSCHEDE - “De nieuwe opzet van onze afdeling met kleding zal zorgen voor meer beleving in de winkel. Verschillende partners krijgen een eigen stelling met daarin hun A-merk en stijl. Zo is het straks voor onze klanten veel duidelijker naar welk merk hun voorkeur uitgaat. Dat maakt het vinden van een geschikte outfit een stuk makkelijker”, aldus Rick de Wals, kledingspecialist bij Twepa. “Dat geldt niet alleen voor de zakelijke klant. Ook particulieren komen regelmatig naar onze winkel om kleding te kopen. Want ook in je vrije tijd, bij het uitoefenen van je hobby, is stijlvolle kleding van een goede kwaliteit met een hoog draagcomfort erg prettig!”


Om ruimte te maken voor de nieuwe opzet houdt Twepa een grote opruiming. Daarvoor kun je nu al terecht in de winkel, of aanstaande zaterdag 2 juli bij de grote parking-sale op de parkeerplaats van Twepa aan Het Poolman 2 in Enschede.


Twepa is de favoriete facilitaire groothandel van ondernemend Nederland en heeft de ambitie om dit ook te blijven. Al sinds 1929 willen we bijdragen aan het uiteindelijke succes van onze klanten door ze full service te ondersteunen met een sterk assortiment facilitaire producten, slimme concepten en simpele oplossingen. Dit doen we door ons te focussen op de productgroepen Dozen, Verpakkingen, Disposables, Bedrijfskleding, Schoonmaak en Kantoorartikelen. Zie ook: www.twepa.nl

Advertorial

!
Afbeelding
Nederlander laat erfgoed links liggen 10 aug, 10:20
Afbeelding
Nieuwe films en een openluchtfilm bij Concordia 10 aug, 10:17
Afbeelding
De diensten van de notaris: veel zekerheid voor weinig geld 9 aug, 14:01
Afbeelding
Italiaanse films Supereroi en Mamma Rosa bij Concordia 5 aug, 16:24
Afbeelding
Sirach Cooiman gaat naar Papendal 5 aug, 16:23
Afbeelding
Luister in de tuin van St. Jacobuskerk naar laatste concert uit Zomer Carillon Concertserie 4 aug, 18:02
Afbeelding
Roeien voor beginners bij Thyro 4 aug, 16:57
Afbeelding
Seizoenstart FC Twente in Nijmegen 4 aug, 16:56