Maico
Maico (Foto: PR)

Maico 10 jaar in het artiestenvak

De Enschedese volkszanger Maico (24) gaat momenteel super goed met zijn nieuwe single 'Wanneer Dans Je Eens Met Mij'. En omdat alweer tien jaar in het artiestenvak zit worden er pannen gesmeed voor een jubileumoptreden.

Enschede - De single, alweer de elfde van Maico, is geschreven door Ruben Zonnebeld, geproduceerd door Harald Queens en verscheen op het label van HIT IT! Music. Tijdens de jaarlijkse Geels Nieuwjaarsparty in Undercurrent in Amsterdam werd het eerste exemplaar gepresenteerd en trad Maico op. Het publiek, dat die avond ook artiesten als Richy Brown en Ronnie Ruysdael zag optreden, reageerde buitengewoon enthousiast op het nummer dat bij uitstek dansbaar is.

Inmiddels is 'Wanneer Dans Je Eens Met Mij' volop te horen op bijna alle Nederlandse en Belgische radiostations, waaronder RADIONL. De videoclip is in de eerste drie maanden meer dan 40.000 keer bekeken op YouTube en via de diverse streamingdiensten,waaronder Spotify meer dan 44.000 keer beluisterd.

Door de coronacrisis staan de liveoptredens op dit moment stil, maar dat betekent niet dat Maico stilzit. Hij is op afstand aanwezig op radio en televisie en daarnaast verzorgt hij optredens via livestreams op zijn social-mediakanalen. Achter de schermen werkt hij druk aan zijn nieuwe single die in juli moet verschijnen. Daarnaast zijn er plannen voor een groot jubileumconcert in Enschede ter gelegenheid van Maico's 10-jarige artiestenjubileum.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden