Iris Penning treedt op bij het Warme Woorden Festival (Foto: Sofie Gheysens)
Iris Penning treedt op bij het Warme Woorden Festival (Foto: Sofie Gheysens)

Dichters Die komen met Warme Woorden Festival

Enschede - Een muzikaal poëtisch feest waar bezoekers kunnen genieten van bekende en minder bekende dichters, muzikanten, DJ’s, spoken word-artiesten en rappers. Zij schenken hartverwarmende woorden en klanken en dit maakt het Warme Woorden Festival 2022 tot een muzikale, poëtische happening, aldus Margót Veldhuizen. 

Op zondag 26 juni houdt Dichters in Enschede (die) in samenwerking met de Stichting Literaire Manifestaties (SLME), de Bibliotheek en De Museumfabriek, de tweede versie van het Warme Woorden Festival van 10.00 tot 21.00 uur op Het Roombeek, buiten bij De Museumfabriek. “Bezoekers kunnen samen met dichters, musici en kunstenaars de poëzie lezen, koesteren, luisteren, vieren en beleven rondom het thema van de Nationale Poëzieweek ‘Natuur: bloesemingen en overvloed’ en er volop genieten van woord, klank en beeld. Luister bijvoorbeeld naar de eigenwijze poëtische (pop)teksten van Iris Penning, de gedichten van Ingmar Heytze, Ellen Deckwitz en Rodaan al Galidi en Joost Oomen! Of naar rap en spoken word van Joshua Vonk en Noëmar, de gedichten van onze ‘noaberdichters’ en onze eigen diedichters.’’

Ook zijn er workshops en foodtrucks. Tickets online reserveren à 10 euro bij De Museumfabriek. (Zie www.dichtersinenschede.nl).

Meer berichten