Bij de Outlethal Twente in Oldenzaal is altijd iets verrassends te koop! Bezoek de winkel om kennis te maken met het brede en scherp geprijsde assortiment.
Bij de Outlethal Twente in Oldenzaal is altijd iets verrassends te koop! Bezoek de winkel om kennis te maken met het brede en scherp geprijsde assortiment.

Outlethal Twente: altijd verrassend!

Algemeen

Wat er volgende week allemaal te koop is bij de Outlethal Twente in Oldenzaal? Dat kunnen de medewerkers zelf ook niet voorspellen. Het assortiment wisselt namelijk elke dag. Wat wél elke dag hetzelfde is, zijn de aantrekkelijke prijzen. We nemen eens een kijkje bij misschien wel de meest verrassende winkel van Oldenzaal.

OLDENZAAL - De Outlethal Twente, gevestigd aan de Nijverheidsstraat 46, specialiseert in nieuwe en refurbished producten tegen scherpe prijzen. Deze komen overal vandaan; bijvoorbeeld wanneer een ondernemer te veel van iets ingekocht heeft of ruimte wil maken in zijn magazijn. Deze producten worden dan weer tegen zeer scherpe prijzen aan de man gebracht; nieuw en ongebruikt met wellicht een keer een deukje in de verpakking. Een deukje dat u een mooie besparing op kan leveren!

Er zijn ook refurbished producten te vinden. Het gaat bijvoorbeeld om producten die binnen de retourtermijn teruggebracht zijn naar de winkelier of bij de Outlethal Twente zelf als showroommodel stonden. Deze producten zijn grondig gereinigd en gecontroleerd en worden voor de spreekwoordelijke habbekrats aangeboden. Goed beschouwd is het ook een heel duurzame manier van werken; ze worden niet afgeschreven maar écht gebruikt.

Via de website, www.outlethaltwente.nl en de Facebookpagina ‘Outlethal Twente’ worden de nieuwste aanwinsten in het assortiment getoond. Afgelopen week werden bijvoorbeeld airco’s en ventilatoren verkocht met 70 procent korting, maar ook trampolines, een opzet-zwembad, opbergkasten, tuinslangen, 48 inch TV’s en als vaderdag-tip: een Makita boor-/schroefmachine. Alles tegen prijzen waar je van gaat glimlachen. Zo werd de complete Makita-set met koffer en twee accu’s verkocht voor slechts 99 euro. Adviesprijs in de winkel: 199 euro. Deze week worden weer compleet andere items aangeboden; van speelgoed tot een grill, van audiosysteem tot scheerapparaat. We laten ons verrassen!

Er zijn ook items te vinden die je niet bij de gemiddelde winkel aantreft, zoals scherp geprijsde loungesets voor in de tuin. Verder is de Outlethal Twente ook al jaren de goedkoopste in de regio met tweede keus hekwerken. Deze worden al snel als ‘tweede keus’ bestempeld. Bijvoorbeeld wanneer op één van de veertig hekdelen in een partij een krasje zit. Herstellen is voor de fabrikant vaak prijziger dan een verlies nemen op zo’n partij. Menig particulier en hovenier maakte dankbaar gebruik van deze kostenbesparing. Kijk hiervoor ook eens op hun speciale website: www.goedkopehekwerken.com

Kom ook eens rondsnuffelen bij Outlethal Twente aan de Nijverheidsstraat 46 in Oldenzaal. Kijk voor meer informatie op www.outlethaltwente.nl of Facebook, ‘Outlethal Twente’.

Afbeelding
Rutbeek 22 uur geleden
Leerlingen van College Zuid informeel in gesprek met gastdocent Marco Krijnsen. (Foto: College Zuid)
'Meer leerlingen aan het lezen krijgen' 23 uur geleden
De belangstelling voor de Enschede Marathon is groot.
Veel meer lopers kiezen voor de hele marathon gisteren
De Wereld van Carlijn is te zien in Concordia.
Film De Wereld van Carlijn met nabespreking door Carlijn Kingma 26 mrt, 19:49
De kleurrijke dahlia is altijd een aanwinst voor de tuin.
Column Wim Boers: Tuinbezigheden in het voorjaar... 26 mrt, 18:44
Younes Taha in actie tegen FC Utrecht. (Foto: Bas Everhard)
Veel interlands in aanloop naar derby tegen Heracles 26 mrt, 15:32
Myron Boadu en Daan Rots voor even terug op school.
Spelers FC Twente bezoeken het Bonhoeffer 26 mrt, 14:56
Studentenwoning op de campus van Universiteit Twente.
De mening van Enschede: Een krap woningaanbod in onze stad? 26 mrt, 12:09