Luit en Fruit heeft een pakhuis aan de Najaarsweg 5 in Enschede. (Foto: PR)
Luit en Fruit heeft een pakhuis aan de Najaarsweg 5 in Enschede. (Foto: PR)

Zo steun jij deze marktkooplui!

Om de snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen er sinds 28 maart maximaal tien kramen op de dinsdag- en zaterdagmarkt in Enschede staan. Dit betekent trouwens niet dat je bij de overige marktkramen niet terecht kan.

(door Rebecca de Graaf)

Enschede - Kijk maar eens mee naar deze creatieve oplossingen.

Drive-in bij Luitenfruit

Luitenfruit heeft een pakhuis aan de Najaarsweg 5 in Enschede. Iedere dinsdag en zaterdag ben je tussen 9.00 en 16.00 uur welkom om met je auto of fiets door hun drive-in te rijden. Je geeft je bestelling door aan het personeel, de nodige vitamientjes worden vervolgens achterin je auto gelegd en als laatste kun je (bij voorkeur met pin) betalen. Ga je de deur liever niet uit, dan bezorgen ze jouw bestelling op zaterdag aan huis. Let op, je moet je bestelling wel één dag van tevoren doorgeven via https://bestellen.luitenfruit.nl/

Markthal Pascal Voerman

Iedere dinsdag en zaterdag kun je tussen 9.00 en 16.00 uur bij de markthal van Pascal Voerman terecht. Je vindt zijn markthal aan de Kanaalstraat 325 in Enschede. De vloer is afgetekend, zodat je altijd anderhalve meter afstand kunt bewaren. Ook worden de winkelmandjes na ieder gebruik ontsmet. En heb je al gezien dat ze een machine in de markthal hebben staan die de asperges voor je schilt?

Groentebroertjes

Op zaterdag kun je tussen 8.00 en 15.00 uur terecht bij de loods van de Groentebroertjes. Zij zitten aan de Lenteweg 92a in Enschede. Maak het jezelf helemaal gemakkelijk door je bestelling op vrijdag te sturen naar groentebroertjes@gmail.com, dan staat het de volgende dag al voor je klaar. Tevens is het in overleg mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen.

Erwin van Asselt

Erwin van Asselt bezorgt dagelijks groenten en fruit aan huis. Je geeft je bestelling telefonisch of via Whatsapp door op het nummer 06-51201814 en je hebt het de volgende dag al in huis. Fijn extraatje: bij besteding vanaf 10 euro betaal je geen bezorgkosten.

Appeltje

Elke zaterdag ben je tussen 10.00 en 15.00 uur welkom in de loods van Appeltje aan De Reulver 92 in Enschede. Het is ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen op https://appeltje.nl/winkel/2-home. Appeltje beschikt over een eigen bezorgservice en je kunt er ook voor kiezen om de bestelling zelf af te halen in de loods. Meer informatie over verzenden, bezorgen en afhalen op https://appeltje.nl/winkel/content/13-verzenden-bezorgen.

De Groot A.G.F.

Het pakhuis van De Groot A.G.F. aan de Lenteweg 98 is iedere zaterdag, maandag en dinsdag tussen 12.00 en 17.00 uur open. Bezorging in Enschede en Glanerbrug is ook mogelijk. Bestellingen doorgeven kan via 06-22212674 en dan wordt dit op zaterdag bezorgd.

Indebuurt.nl/enschede

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden