Elkaar helpen door boodschappen te doen voor iemand die dat niet zelf kan.
Elkaar helpen door boodschappen te doen voor iemand die dat niet zelf kan. (Foto: Freepik)

Hulp van Alifa in coronatijd

Het is stil in onze stad, maar in de huizen én tuinen natuurlijk niet. Alifa probeert er nog steeds zo goed mogelijk te zijn voor alle inwoners van Enschede. 

Enschede - Zo vernieuwde Alifa haar Boodschappendienst. Mensen die zelf niet in de mogelijkheid zijn naar de supermarkt te gaan, kunnen contact leggen met Alifa. U kunt uw lijstje doorgeven, Alifa-vrijwilligers halen dan uw boodschappen en leveren ze bij u thuis af. Alles conform de voorschriften van het RIVM. Hebt u andere hulp nodig als moeder of vader, mantelzorger, voor uzelf of omdat u zich zorgen maakt om een ander. Ook dan is Alifa er voor u.

U kunt Alifa op meerdere manieren bereiken. Per telefoon via 053 480 1200, de website van Alifa waar u ook een live chat vindt en natuurlijk via e-mail naar info@alifa.nl. Schroom niet om contact op te nemen. Alifa werkt samen met tal van organisaties in Enschede om samen zoveel mogelijk mensen te helpen.

Via de website van Alifa kunnen ook mensen reageren die juist anderen hulp willen bieden. De Alifa hulpmakelaar is speciaal voor deze coronatijd in het leven geroepen.

www.alifa.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden