491 zakjes paaseitjes verkocht
491 zakjes paaseitjes verkocht (Foto: Judosport Oost)

Actie Paaseitjes Judosport Oost toch succes

Enschede - Begin maart startte de jaarlijkse actie paaseitjes van Judosport Oost. Ondanks de maatregelen rondom corona deden de judoka’s toch hun best om zoveel mogelijk paaseitjes te verkopen.

In totaal hebben 41 judoka’s paaseitjes verkocht. Zodra de maatregelen van kracht gingen zijn ze niet meer langs de deuren gegaan maar hebben ze het verder telefonisch afgemaakt. De lijsten werden per mail door de judoka’s naar de activiteitencommissie verstuurd en de betalingen gingen via een online betaalverzoek.

Afgelopen week zijn alle zakjes gevuld door 1 gezin, waarvoor hulde, deze zakjes zijn contactloos door de trainers afgeleverd bij de judoka’s.

De bezorging door de judoka’s zal voor Pasen gebeuren. Uiteraard volgens de geldende maatregelen die door de activiteitencommissie via de mail nog eens extra onder de aandacht gebracht zijn.

Saskia vertelt: “De actie was een hele klus dit jaar, gelukkig houden de judoka’s wel van een uitdaging. Uiteindelijk zijn er in totaal 491 zakjes paaseitjes verkocht. Als activiteitencommissie maken we voor alle judoka’s die zakjes verkocht hebben een extra zakje paaseitjes.”

Voor Freya Jongsma was er een extra beloning, zij heeft maar liefst 37 zakjes paaseitjes verkocht. Een fantastische prestatie. Trainers Sirach en Stijn maakten een leuk filmpje van de overhandiging van een chocoladepaashaas aan Freya. Judosport Oost blijft in beweging tijdens de quarantaine met verschillende activiteiten op afstand. Wil jij de komende weken bij het thuiszitten ook in beweging blijven? Volg dan de wekelijkse hulp die Sirach en Stijn aanbieden via facebook.com/stichtingjudosportoost.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden