Jan Sørensen
Jan Sørensen (Foto: archief FC Twente)

Bemoedigend kaartje voor zieke Jan Sørensen

Jan Sørensen was een van de meest getalenteerde spelers die FC Twente in de ondertussen bijna 55-jarige historie van de club onder contract had.

Enschede - Al aan aantal jaren laat de gezondheid van de creatieve linkspoot veel te wensen over. In maart nog onderging hij voor de zoveelste keer een hartoperatie, die hem mede door het heersende coronavirus maanden tot thuisblijven in Engeland dwingt. In de laatste uitgave van Zilver Magazine is daaraan in een interview met Sørensen uitvoerig aandacht besteed.

Op 14 mei hoopt de virtuoze Deense middenvelder zijn 65ste verjaardag te vieren. Zilver magazine heeft het idee opgevat hem op die dag op te monteren met een persoonlijke boodschap of digitale verjaardagskaart. Een aantal supporters geledingen van FC Twente sluiten zich daarbij uiteraard van harte aan.

Om dat proces te structureren is een centraal mailadres aangemaakt, waaraan eenieder zijn of haar goede wensen aan Jan Sørensen kan sturen. Help mee Jan Sørensen een mooie 65ste verjaardag te vieren en stuur je e-mail naar sorensen65@ziggo.nl

Een brief of kaart mag ook. Stuur die naar Jan Sørensen, p/a Zilver Magazine, Postbus 59, 7570 AB Oldenzaal. Zilver Magazine zorgt ervoor dat alle goede wensen op 14 mei bij hem in Engeland terechtkomen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden