Jorien Schulten
Jorien Schulten (Foto: PR)

Corona-Hulplijn voor ouders

We zitten nog even op elkaars lip. Deze Corona tijd vraagt veel van ouders. Daarom nu een hulplijn. Coaching op afstand. 

Enschede - Er komen veel verhalen voorbij van ouders die het zwaar vinden, er doorheen zitten en soms met hun handen in hun haar vragen hoe ze iets moeten aanpakken. Daarom besloot Jorien Schulten van Jorienosaurus Kinderyoga een speciale hulpijn te openen.

Ze zegt:”Het is ook niet niks: Ineens heb je een extra rol erbij. Ben je naast ouder, partner ook nog juf/ meester én zit je 24/7 op elkaars lip. Ik kan me voorstellen dat dat nog al wat spanning en botsingen opleveren. Voor je kind(eren) is het ook niet niks. Ze missen hun vriendjes en juf/meester en voelen de spanning. Dan kun je wel zo nu en dan even een luisterend oor gebruiken. Iemand die je verteld dat het goed komt, die met een frisse blik, zonder oordeel, naar de dingen kijkt waar jij tegenaan loopt. Vandaar de Jorienosaurus-Hulplijn!”

Hoe werkt het?

Je kunt de komende maand met mij een bel afspraak maken, telefonisch met of zonder beeld, waarin we samen even de tijd nemen om te kijken naar de situatie. Na ons gesprek krijg je een huiswerkopdracht, krijg je een tikkie en vraagt Jorien een week later nog even hoe het gaat.

Wie weet heb je aan 1 gesprek genoeg of bevalt het zo goed, om even stoom af te blazen, dat je er een wekelijkse call van maakt. Alles is, net als in de coaching, volledig vertrouwelijk en blijft tussen ons.

Een Jorienosaurus-Hulplijn gesprek kost: € 20,- voor 20 á 30 minuten en € 40,- voor 30 á 60 minuten en is op elke dag en bijna elk tijdstip mogelijk. Je kunt zelfs een afspraak voor dezelfde dag maken mocht het dringend zijn.

Jorienosaurus Kinderyoga heeft naast deze hulplijn een YouTube kanaal waar je in deze Corona tijd gratis gebruik van kunt maken. Kijk voor meer informatie op Facebook Jorienosaurus Kinderyoga of op de website www.jorienosaurus.nl 

Jorienosaurus is gevestigd in de oude Roombeekschool, Zaanstraat 22 te Enschede.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden