Enkele bierpakketten
Enkele bierpakketten (Foto: PR)

Bestel een bierpakket en steun goede doelen

ENSCHEDE - Het zijn spannende en onzekere tijden voor ons allemaal. Veel mensen werken noodgedwongen thuis en dat is niet altijd gemakkelijk. Om de thuisblijvers en harde (thuis) werkers een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun inzet kunnen vrienden, familie en ondernemers bierpakketten bestellen en bij de ontvangers thuis laten bezorgen. En met deze actie worden goede doel en ook nog eens ondersteund!

Drie Enschedese brouwers hebben de handen ineengeslagen. Jongbloed Cerveza Abogados Fiscales, Brouwerij Rigtersbier en Stanislaus Brewskovitch hebben samen, speciaal voor alle thuiswerkers en thuisblijvers, een bierpakket bedacht. De mooiste biertjes in een pakket van 6, 12 of 24 flessen. De opbrengst van deze actie gaat naar corona-gerelateerde goede doelen in Twente. Bezorgen kan, maar er is ook een veilige drive-through aan de Marthalaan 5 in Enschede.

Het Stay Home Bierpakket
Vanwege het coronavirus zijn veel mensen momenteel thuis. Zij missen hierdoor de gezelligheid van collega's en vrienden. Daarbij is de horeca gesloten en worden feestjes uitgesteld. De drie brouwerijen hebben daarom een selectie van heerlijke speciaal biertjes gemaakt om het ‘thuis moeten blijven leed’ een klein beetje te verzachten. Zo kan men toch samen proosten met collega's of vrienden via bijvoorbeeld Face Time of beeldbellen (of via groepsvideogesprekken).

Als bedrijf uw thuiswerkende collega verrassen?
Werkgevers kunnen met dit bierpakket hun hardwerkende thuiswerkers bedanken voor hun inzet in deze lastige periode. Drink op vrijdagmiddag 'via de app' een biertje om het thuiswerken nét iets leuker te maken. Laat mensen weten dat ze er niet alleen voor staan en dat ze in deze verwarrende tijd ook de leuke dingen moet blijven doen!

Opbrengsten naar goede doelen
De brouwerijen leveren alle bieren tegen kostprijs, de werkzaamheden worden om niet verricht en de verzenddozen worden voor een deel gesponsord door de leverancier Holland Craft Beers. Zo blijven de kosten laag gaat en het grootste deel van opbrengst naar corona-gerelateerde goede doelen in Twente.

Meer informatie nodig en of direct bestellen? Kijk op www.stanislausbrewskovitch.nl | www.rigtersbier.nl | www.jongbloed-cerveza.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden