Loes Grooters. Loes is sinds januari voorzitter van de KvK Regioraad Oost. (Foto: Frank Visschedijk)
Loes Grooters. Loes is sinds januari voorzitter van de KvK Regioraad Oost. (Foto: Frank Visschedijk)

'Vertrouwen in de toekomst houden'

We leven in roerige virustijden. Voor zp’ers is het helemaal moeilijk. Velen hebben veel minder opdrachten en maken zich ernstige zorgen over de nabije en verre toekomst. Daarom houdt ONE Twente, het netwerk voor zelfstandig professionals, op woensdagavond 1 april vanaf 19.30 uur een speciaal ingelaste online bijeenkomst.

Twente - Loes Grooters praat de deelnemers namens de Kamer van Koophandel bij over de actuele stand van zaken. Voorzitter Sandra Huisken van ONE Twente zorgt voor een inspirerend verhaal over vertrouwen.
‘’KvK wil het leven van ondernemers makkelijker maken’’, zo legt Loes uit. ‘’Tegenwoordig richt ze zich daarbij vooral op kleinere bedrijven, tot tien werknemers. Waar je van overheidsorganisaties vaak denkt dat ze niet zo snel zijn, bewees de Kamer van Koophandel het omgekeerde; binnen enkele dagen nadat corona ons land op z’n kop zette, had ze een noodloket opgericht.’’
Loes is sinds januari voorzitter van de KvK Regioraad Oost. Ze bewaakt daarbij vooral het belang van de starters in dat wat de Kamer van Koophandel doet (en laat). Daarvoor was ze jaren bestuurslid van ONE Twente.

Vertrouwen

Sandra Huisken vertelt over vertrouwen. ‘’Wie had er ooit gedacht dat jouw vertrouwen in jezelf, in je bedrijf en in je gezondheid in korte tijd volledig op losse schroeven is komen te staan? Deze coronatijd vergt heel veel van ons als ondernemers. Hoe kun je vertrouwen in de toekomst houden als je inkomsten en opdrachten voor een groot deel of helemaal weg zijn gevallen?’’, aldus Sandra.
Sandra is spreker, trainer en coach en met haar bedrijf Inspirerend Werken richt zij zich volledig op zichtbaar zijn. En dan bedoelt zij niet online zichtbaar zijn, maar zichtbaar zijn voor jezelf. ‘’Vertrouwen hebben in je eigen kracht. Jezelf volledig lief hebben en jouw creatiekracht volledig de ruimte geven. Jouw aangeboren talenten aanspreken en dit laten zien aan jezelf en naar jouw buitenwereld toe. Volop in het licht en stralend vanuit jouw hart.’’

Videobellen

De online bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Dat is een online platform voor videobellen. Als je je via de website van ONE Twente hebt aangemeld om deel te nemen, krijg je een e-mail met een link. Zoom werkt ook op de mobiel.
Begonnen wordt op woensdagavond om 19.30 uur. Zorg dat je iets eerder bent ingeschakeld. Leden en niet-leden van ONE Twente kunnen zich aanmelden voor deze online bijeenkomst. Dat gaat via de website

ONE Twente

ONE Twente zet zich in voor zp’ers in de regio Twente. Iedere zp’er die bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven, is van harte welkom. ONE Twente heeft vele tientallen leden die vele verschillende beroepsgroepen vertegenwoordigen. “ONE Twente is een prachtig mooi netwerk waarin ondernemers de kans krijgen zich te profileren, samen te werken en kennis te delen zodat men zichtbaar wordt vanuit hun specifieke talenten en expertises. Een fantastisch mooie kans om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen’’, volgens voorzitter Sandra Huisken.

Wil jij als ondernemer ook je zichtbaarheid vergroten, dan ben je van harte welkom op een van de inspirerende (voorlopig online) bijeenkomsten. Kijk gerust eens op de website van ONE Twente: www.one-twente.nl. Voor meer informatie over ONE Twente kan er ook contact worden opgenomen met Sandra. Bel dan met 06-15006650.

www.one-twente.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden