Afbeelding

Ondanks toenemende drukte toch uw parkeerkosten laag houden?

Algemeen

ENSCHEDE – Nu alle corona-maatregelen eraf zijn, neemt de drukte in de steden en bij de vliegvelden weer toe. Hierdoor is het soms een uitdaging om een prettige en voordelig parkeerplek te vinden. Wist u dat u door gebruik te maken van vergelijkingswebsites u uw parkeerkosten laag kunt houden? 

Als u binnenkort op vliegvakantie gaat, is het aan te raden om gebruik te maken van een parkeerwebsite, zoals ParkCare. Dit is een website waar u verschillende parkeeraanbieders bij vliegvelden door heel Nederland, België & Duitsland met elkaar kunt vergelijken. Vervolgens kunt u de parkeerplek reserveren die het beste bij u past.

Gaat u regelmatig met de auto naar Enschede? En bent u op zoek naar een goedkope parkeerplek in Enschede? GoedkoopParkeren is een website waar u parkeerplekken in steden in Nederland en België kunt reserveren. Op deze website kunt u ook parkeerplekken reserveren nabij vliegvelden in Nederland, België & Duitsland.

Het vergelijken van parkeeraanbieders zorgt ervoor dat u sneller de parkeeraanbieder vindt die bij u past. Daarnaast zorgt vooraf reserveren ervoor dat u verzekerd bent van een plek, tegen de laagste prijs. Vooraf reserveren is vaak een stuk goedkoper, dan ter plekke een parkeerplek zoeken. In andere woorden bespaart u niet alleen tijd, maar zeker ook geld!

Afbeelding
Drukte bij opening Albert Heijn Twekkelerveld 12 uur geleden
Het voormalige SLO-terrein krijgt voorbeeldtuinen.
Inspiratietuinen op voormalig SLO-terrein 12 uur geleden
Wout Brama heeft een cadeau voor Klaas Friskus. (Foto: Janny Friskus)
Geslaagd Sportcafé in kantine Sparta Enschede 13 uur geleden
Blij met de F35! (Foto: Koos Mavrakis)
Laatste deel F35 klaar! 16 uur geleden
Afbeelding
Punt 23 apr, 18:23
Terrestrial Verses is te zien in Concordia.
Terrestrial Verses te zien in Concordia 23 apr, 17:47
Een themasessie in Spinnerij Oosterveld..
Themasessie over klimaat, water 23 apr, 17:45
Isabel Merbis met haar prijs.
Award voor Isabel 23 apr, 16:42