Kijk voor meer informatie op www.weekvandelogistiek.nu.
Kijk voor meer informatie op www.weekvandelogistiek.nu.

Kom de logistiek beleven bij Open Dag van OT&L

Algemeen

Rijssen - De Week van de Logistiek komt eraan en OT&L aan de Morsweg 24 houdt zaterdag 18 juni van 10.00 tot 16.00 uur een Open Dag. “Iedereen die interesse heeft in transport en logistiek is van harte welkom om dit zelf te komen beleven met veel verschillende activiteiten voor jong en oud. Twente is een hele belangrijke logistieke hotspot met ongeveer 35.000 banen en de sector blijft groeien. Er zijn daarom veel kansen voor zowel bedrijven als werknemers. Tijdens de jaarlijkse Week van de Logistiek krijgt iedereen de kans om de logistiek zelf te beleven en te ervaren hoe mooi de logistieke sector is’’, aldus OT&L.

Tijdens de open dag is er van alles te doen. “Je kunt zelf in een vrachtwagen rijden of rondjes rijden op een heftruck. Je kunt bekijken hoe een magazijn er van binnen uitziet en daarmee ook ontdekken wat alle stappen zijn van bestellen tot bezorging. Daarnaast is er ook een game park ingericht, waar je spelenderwijs kennis kunt maken met verschillende logistieke processen door onder andere Virtual Reality en vliegen met drones. Daarnaast is er ook een carrière plein ingericht. Hier zullen veel werkgevers klaarstaan om alles over hun bedrijf en mogelijkheden te vertellen. Mensen kunnen zelfs gelijk solliciteren en er met een baan vandoor gaan. Kom langs en ervaar zelf hoe mooi de logistieke sector is!’’

Arjan Wissink werd door de club passend in het zonnetje gezet bij de thuiswedstrijd tegen VIOS Beltrum afgelopen weekend.
Mijlpaal Arjan Wissink: al 300 competitiewedstrijden 18 uur geleden
Geniet zelf ook van overheerlijke tomaten dit jaar.
Column Wim Boers: geniet ook van zelfgekweekte tomaten 19 uur geleden
Afbeelding
Schande 16 apr, 18:15
De film The Peasants draait in Concordia.
The Peasants in Concordia en openluchtfilm bij Stanislaus 16 apr, 17:19
Het bouwbord bij Aquadrome.
Onthulling bouwbord nieuwe zwembad 16 apr, 16:11
Overlap gaat voor duurzame kleding. (Foto: Richard Bussink)
Fashion Revolution Week bij Overlap 16 apr, 16:02
Foto: Rikkert Harink
Muziek- en dansavond Kottenpark bij Wilminktheater 16 apr, 14:46
ERC houdt zaterdag een groot rugbytoernooi voor kinderen van 6 tot 12.
Internationaal jeugdtoernooi ERC'69 moet blijvertje worden 16 apr, 14:20