Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede komt bij de mensen thuis

Enschede - Het zijn wonderlijke tijden waarin we ons bevinden. De samenleving komt steeds meer tot stilstand. Ook Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede is gesloten. De plek waar het publiek samenkomt om zich te verwonderen en te bewonderen, waar zij mogen lachen, en soms zo geraakt worden dat ze ervan moeten huilen. De plek waar ze genieten en beleven. Het theater is op afstand gezet… Maar dat wil niet zeggen dat we er niet zijn. Daarom hebben wij het online platform Wij zijn met afstand uw theater ontwikkeld.

Wij zijn met afstand uw theater is het online platform waar we de komende weken iedereen amuseren en informeren over wat er allemaal vanuit huis te zien is op het gebied van theater, dans en muziek. Via de website, nieuwsbrief, facebook en instagram vertellen we verhalen, laten we voorstellingen zien en steken we het publiek een hart onder de riem met muziek of theater dat kan troosten, verwarmen en laat lachen. Daar zijn wij als theater immers voor.

Op dit moment bieden wij o.a. registraties van onze eigen producties, zoals het theaterspektakel STORK en de musical Oliver! aan. Ook zijn er voorstellingen van onze vaste gezelschappen als het Scapino Ballet, het Metropole Orkest en de Nederlandse Reisopera te zien.

Kijk voor meer informatie op www.wilminktheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden