Lotte Sleebos van M-Pact.
Lotte Sleebos van M-Pact. (Foto: Jorgos Even )

Hartverwarmende Hartenpost voor kwetsbare ouderen

Nu het coronavirus ons land beheerst heeft de overheid extra strenge maatregelen moeten treffen. Maatregelen die er mede voor zorgen dat onze kwetsbare ouderen voorlopig geen bezoek zullen ontvangen met als gevolg dat ze geïsoleerd kunnen raken.

Enschede - Lily Hartmans, sociaal ondernemer van M-Pact: “Om deze kwetsbare ouderen, ruim 2500 in Enschede, een hart onder de riem te steken zijn wij begonnen met onze actie Hartenpost in samenwerking met Liberein, Livio en de Posten”.

Hartenpost is een kaartje, gedichtje, klein knutselwerkje of cadeautje dat je alleen of samen met je kind maakt voor de eenzame kwetsbare ouderen in de buurt die in deze moeilijke tijden wel Hartenpost kunnen gebruiken.

Met deze actie willen M-Pact en alle samenwerkingspartners laten weten dat er aan ze gedacht wordt in deze moeilijke tijd. “Wij willen dan ook iedereen uit de wijk/buurt vragen om hieraan mee te werken en samen hun Hartenpost op te sturen naar: M-Pact Hartenpost Lonnekerspoorlaan 122 ,7523 JM Enschede”, aldus Lotte Sleebos, projectleider van M-Pact.

De Hartenpost kan ook gedeponeerd worden in een van de speciale inleverboxen die verspreid zijn over de hele stad. Deze inleverboxen zijn onder andere te vinden bij het Stadskantoor en Stadhuis, Prismare en Stroinkshuis (brievenbus buiten), Coop Winkelcentrum Eschmarke, AVIA Enschede – Lambertus Buddestraat, Shell Glanerbrug, HUBO Enschede, Jumbo Brouwerijplein, Jumbo Kuipersdijk, Jumbo Irene Promenade, Jumbo Akkerstraat, Jumbo Burgemeester van Veenlaan en Jumbo Wesselernering.

Een medewerker van Bravo beveiliging zal er voor zorgen dat de Hartenpost op vrijwillige basis wekelijks wordt opgehaald. M-Pact zorgt er vervolgens voor dat alle mooie Hartenpost terecht komt bij een van de kwetsbare ouderen in onze stad.

M-Pact is telefonisch bereikbaar via 053-4323304 of per mail: info@m-pact.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden