Foto: Dani van Oeffelen

Yoga voor het hele gezin gewoon in je woonkamer!

Enschede – Uit je hoofd en in je lijf, stop het piekeren en maak plezier! Een YouTube kanaal vol filmpjes om je meer zen te maken.

Toen Jorien Schulten van Jorienosaurus Kinderyoga een paar jaar geleden met haar kinderyogaschool begon had ze al snel door dat de nuchtere tukker geen idee had wat kinderyoga is en wat het voor hun zou kunnen betekenen. Ze begon een YouTube kanaal om te laten zien hoe leuk het is. Konden ze meteen zien dat zij geen rare geitenwollen sokken hippie is maar een enthousiaste en aanstekelijke juffrouw.

Daarnaast vond Jorien het handig dat kids gewoon thuis yoga konden doen, eventueel met hun broertjes, zusjes, vriendjes of ouders, als ze door omstandigheden een keertje niet naar de les konden komen.

Corona en yoga
Nu we allemaal verplicht thuis zitten en vele van ons zich zorgen maken zijn deze bewustwordingsoefeningen nog meer dan ooit een must. Want dat zijn de filmpjes met yoga-, mindfulness-, ademhalings-, massage-oefeningen, bewustwordingsoefeningen. En daarnaast is het ook nog heel leuk om te doen! Als je je gratis abonneert op het YouTube kanaal wordt je op de hoogte gehouden wanneer er weer een nieuw filmpje geupload is. Sinds een paar dagen is het kanaal wat 319 abonnees had gestegen naar 421 abonnees! Dit motiveert Jorien alleen nog maar meer om weer een paar leuke filmpjes op te nemen!

Help de kleine ondernemer
Ook Jorien heeft, zoals zoveel zzp’ers, last van de gevolgen van het corona virus. Haar activiteiten kunnen niet meer doorgaan en dat is een enorme financiële klap. Doormiddel van het YouTube kanaal hoopt ze na deze nare periode weer verder te kunnen met een hoop enthousiaste klanten en een goed lopend YouTube kanaal!

Jorienosaurus Kinderyoga biedt naast deze workshop verschillende andere lessen aan in Enschede. Kijk voor meer informatie op Facebook Jorienosaurus Kinderyoga of op www.jorienosaurus.nl

Jorienosaurus is gevestigd in de oude Roombeekschool, Zaanstraat 22 te Enschede.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden