Foto uit een van de landen, waar ZOA werkt
Foto uit een van de landen, waar ZOA werkt (Foto: ZOA)

Steun ZOA nu collectanten niet langs de deuren kunnen

Enschede - ZOA heeft besloten om de collecteweek die eind maart gehouden zou worden niet in de gebruikelijke vorm door te laten gaan vanwege de opmars van het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren. De organisatie dreigt 800.000 euro minder te ontvangen als gevolg van deze maatregel. Om dit te voorkomen, zal de collecte dit jaar volledig online plaatsvinden.

Normaal gesproken gaan er in Enschede e.o. collectanten langs de deur, maar dat is door de uitbraak van corona niet mogelijk. Tegelijk willen we er juist nu zijn voor mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtgeraakt! Ook hopen we dat veel mensen online een donatie willen doen. Een deel van onze collectanten maakt daarvoor een online collectebus aan, maar geven kan ook via SMS en via de website van ZOA.’

Helpt u mee?
De opbrengst van de collecte is van groot belang. Met deze donaties kan de hulporganisatie in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. Steun uw naasten in nood, help mee op zoa.nl/doneren, maak een bedrag over naar NL46INGB0000000550 of sms ‘ZOA’ naar 4333 (eenmalig €3,00).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden