Ton en Petra Venekatte, de trotse eigenaren van VanTon.nl
Ton en Petra Venekatte, de trotse eigenaren van VanTon.nl (Foto: Studio ter Avest)

Belegde broodjes bezorgd door VanTon in BP tankstation Diekman

In de tankshop VanTon, gevestigd in het BP tankstation Diekman in Enschede, kun je in één stop terecht voor een tankbeurt, een schone auto, vers belegde broodjes, cadeautjes, bloemen en snacks. Klantvriendelijkheid en goede service staan hier voorop én - niet onbelangrijk - ze hebben heerlijke koffie!

Enschede - BP Tankstation wordt gerund door Ton en Petra Venekatte. Ton startte in 2016 als exploitant aan de Kuipersdijk in Enschede. Sinds 2019 vergezelt zijn vrouw Petra hem bij VanTon. Zij runt de 'bakery' en verwent klanten met heerlijke broodjes en snacks. Het tankstation kent inmiddels vele trouwe klanten, die dankzij een voordeelpas hier met korting tanken. Deze voordeelpas is voor iedereen gratis af te halen in de tankshop, waarmee je profiteert van 13 cent korting op een liter benzine en 11 cent op een liter diesel.

Bij VanTon is er altijd tijd voor een praatje. Je auto kan er bijtanken, maar jijzelf ook. Met de vers afgebakken broodjes en warme snacks, waar je ter plekke van kunt genieten, is het hier goed toeven. Natuurlijk was je er je auto en vind je alle benodigdheden voor je auto, maar ook voor verse bloemen en andere geschenken kun je hier terecht. Bovendien kun je de Huis aan Huis Enschede hier afhalen.

Broodjes bezorgservice
Sinds afgelopen maand geniet je niet alleen in de tankshop van heerlijke broodjes. Je kunt ze nu namelijk ook online bestellen en laten bezorgen. Ideaal voor een lunch op kantoor bijvoorbeeld! Met de stempelkaart spaar je bovendien voor een gratis broodje. Het tiende broodje is dan gratis en zeker als je met collega’s luncht, zit je daar zo aan.

www.vanton.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden