Landschap Overijssel annuleert activiteiten vanwege coronavirus

Landschap Overijssel annuleert alle activiteiten, excursies en cursussen in verband met het coronavirus. Ook zijn onze bezoekerscentra, kantoren en gereedschapsdepots gesloten en werken er tijdelijk geen vrijwilligers in onze terreinen. Ook adviseren wij alle groene vrijwilligers om de komende tijd niet in groepsverband te werken. Wij voelen ons maatschappelijk verantwoordelijk om waar wij kunnen, bij dragen aan het voorkomen van het verspreiden van dit virus.

Wij volgen de richtlijn zoals die gesteld wordt door het RIVM in de beheersing van het coronavirus. Onze bezoekerscentra (De Wheem in Balkbrug, Dal van de Mosbeek in Mander en Hof Espelo in Enschede) zijn in ieder geval gesloten tot en met 6 april. Ook zijn onze gereedschapsdepots (in De Lutte, Bornerbroek en in Dalfsen) en kantoren op landgoed De Horte tot die tijd gesloten. Wij roepen al onze vrijwilligers op om hun vrijwilligerstaken in onze terreinen tijdelijk neer te leggen. Ook adviseren wij alle groene vrijwilligers om de komende tijd niet in groepsverband te werken.

Vragen? Bel of mail ons
Wij blijven bereikbaar voor vragen via ons algemene telefoonnummer en e-mailadres: 0529-401731 en info@landschapoverijssel.nl. Ook werken zoveel mogelijk medewerkers van Landschap Overijssel thuis. De contactgegevens van onze medewerkers vind je op onze website, www.landschapoverijssel.nl/organisatie/onze-mensen.

Uiteraard volgen wij de komende tijd de dagelijkse ontwikkelingen en passen daarop indien nodig ons beleid aan. Op onze website en via onze social media communiceren wij over verdere ontwikkelingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden