Judovereniging Budokai Glanerbrug bestaat 25 jaar

Budokai Glanerbrug is 25 jaar geleden opgericht door Arie Gering en Paul Leferink. Arie en Paul vonden dat Judo voor iedereen toegankelijk moest zijn en dat vonden ze niet terug in de vereniging waar ze eerst bij zaten. Daarom besloten ze samen verder te gaan onder Budokai Glanerbrug.

Ze gaven trainingen in het witte schoolgebouw achter in de Schipholtstraat, later zijn ze verhuisd naar Speeltuin het Centrum aan de Jacob Roggeveenstraat in Glanerbrug waar we nu nog de lessen verzorgen. Arie is op dit moment nog steeds de voorzitter van Budokai en bezitter van de tweede Dan, trainer van de jongste groepen. Gerlo Prinsen, bezitter van de derde Dan is de trainer van de twee oudste groepen. Beide trainers zijn in het bezit van het diploma jeugd judoleraar en leraar A. Gerlo en Arie worden ondersteund door Stef Strijbosch, bezitter tweede Dan en Lucas van der Molen, bezitter van de eerste Dan.

Daarnaast zijn er veel jongeren die op allerlei manieren helpen om de club gezond te houden. Ze helpen de jongste groepen met de lessen en het organiseren van verschillende activiteiten.

Budokai Glanerbrug viert het jubileum met al haar leden en oud-leden op zaterdag 6 juni. Opgeven hiervoor is noodzakelijk; dit kan via de facebook pagina of via de mail info@budokai.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden