Azalea
Azalea (Foto: Marieke Annink-Bouma)

Ontspanningsdag 'Open je voor de Lente'

Enschede- Heb jij zin in een ontspannende dag voor jezelf? Met lekker eten, creativiteit en inspiratie? Koester je hart en gun jezelf een dag ontspanning bij Landgoed Algoed. Deze dag, 4 april, staat in het teken van 'Open je voor de lente'.

Van 10.00 tot 22.00 uur kun je je hart koesteren en voeden met liefde, rust en ontspanning. De workshops worden verzorgd door Lian Lohuis, Fiona Weide, Ludzarda Everts en Marieke Annink. Zij nemen je mee in een flow van koestering, ontspanning en creatie, waardoor je ruimte kan maken voor jezelf. Je opent je als het ware voor de nieuwe start van de lente. Na het diner ronden we de dag af met blote voeten dans en een klankschaal ligconcert. De vegetarische lunch en het diner zijn inclusief en worden verzorgd door Debby Broersma. Lokatie is grote danszaal van Landgoed Algoed, in Twekkelo. Zaal open om 9.45, start van de dag met ceremonie om 10.00. Afronding om 22.00.

Kosten voor deelname: 85 euro. Alleen overdag 60 euro, alleen 's avonds 35 euro. Je kan je aanmelden via een e-mail naar: info@creaklankbord.nl
Het exacte programma vind je op de facebookpagina van Algoed. Aanmelden via info@landgoedalgoed.nl


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden