FC Twente Soccer Camps in meivakantie


FC Twente houdt  in de meivakantie het FC Twente Soccer Camp. ook is er voor het eerste een FC Twente Girls Only Soccer Camp. (Foto: PR)
FC Twente houdt in de meivakantie het FC Twente Soccer Camp. ook is er voor het eerste een FC Twente Girls Only Soccer Camp. (Foto: PR)

FC Twente Soccer Camps in meivakantie

Voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar organiseert FC Twente in de meivakantie het FC Twente Soccer Camp bij BWO in Hengelo. Het Soccer Camp en wordt georganiseerd op woensdag 29, donderdag 30 april en vrijdag 1 mei 2020, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur. 

Bekijk het gehele programma voor 2020 op www.fctwente.nl/soccercamps Hier is ook in te schrijven voor de FC Twente Soccer Camps in de zomervakantie.

Nieuw
Naast het reguliere FC Twente Soccer Camp e in de meivakantie wordt er dit jaar voor het eerst een FC Twente Girls Only Soccer Camp georganiseerd, het Soccer Camp vindt tevens plaats op woensdag 29, donderdag 30 april en vrijdag 1 mei 2020, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur. Bijzonder is dat een groot deel van het Soccer Camp voor de deelneemsters onder begeleiding staat van speelsters van FC Twente Vrouwen! Het Girls Only Soccer Camps wordt georganiseerd op Sportcampus het Diekman op het veld van SC Enschede.

Programma
De deelnemers aan de FC Twente Soccer Camps en Keeperskampen staat een leuk en sportief programma te wachten: naast verschillende voetbalvormen (techniek, spel,- en partijvormen) worden er nieuwe Skill Games uit razend populaire computerspel FIFA 20 op het voetbalveld uitgevoerd door de deelnemers.

Wat kun je als deelnemer verwachten?
- Je eigen vernieuwde FC Twente Soccer Camps tenue (shirt, broek, sokken)
- Uitdagend en afwisselend programma
- 2 wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente
- Dagelijkse gezonde lunch, tussendoortjes en drinken
- Professionele begeleiding van gediplomeerde trainers of professionele speelsters

Aanmelden?
Wil jij je zoon/dochter aanmelden of meer informatie kijk dan snel op www.fctwente.nl/soccercamps

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden