Enkele WAK-deelnemers van vorig jaar.
Enkele WAK-deelnemers van vorig jaar. (Foto: Elna Obreen)

Doe mee aan de WAK!

Van 6 tot en met 14 juni vindt in Enschede voor de tiende keer de WAK plaats: de Week van de Amateurkunst. Dit evenement biedt een podium voor mensen die in hun vrije tijd met zang, dans, schilderen, theater, muziek, fotografie et cetera bezig zijn. Lijkt dit je interessant, meer informatie vind je op www.wakenschede.nl. Let wel op, aanmelden is mogelijk tot 27 maart

Enschede - De WAK is een evenement dat in heel Enschede plaatsvindt. Bij de vorige editie van de WAK deden ruim 100 groepen mee die samen voor meer dan 140 activiteiten zorgden bij meer dan 35 locaties verspreid over de hele stad. Dit lijkt ons als WAK team fantastisch om weer te kunnen bereiken.

Qua locaties kan je bijvoorbeeld denken aan een winkelcentrum, het Wilminktheater, Concordia, (eet)cafés, Prismare, de bibliotheek of Kunst in het Volkspark.

De WAK is dé kans om jouw kunst / optreden te laten zien. Je kan zelf iets organiseren, maar de organisatoren kunnen je ook helpen bij het zoeken naar een locatie voor jouw optreden, workshop of expositie.

Om meer bezoekers te trekken is het is niet de bedoeling dat jouw podium een open repetitie gaat worden. Het gaat om een eigen activiteit, waarbij interactie met de bezoekers een tof idee kan zijn.

Meer informatie over de WAK vind je ook op de genoemde website.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden