Medewerker en cliënt van De Twentse Zorgcentra
Medewerker en cliënt van De Twentse Zorgcentra (Foto: De Twentse Zorgcentra)

Een baan bij De Twentse Zorgcentra; iets voor jou?

Enschede - Op woensdag 18 maart is er van 14.00 tot 20.00 uur een Open Dag op ’t Bouwhuis in Enschede. Kom zien en ervaren hoe De Twentse Zorgcentra haar doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’ realiseert. Deze dag is er speciaal voor geïnteresseerden die graag bij De Twentse Zorgcentra willen werken maar nog geen relevant diploma in de zorg hebben. 

Op zaterdag 28 maart organiseert De Twentse Zorgcentra de derde editie van ‘van contact naar contract’. Tussen 10.00 en 14.00 uur kan iedereen die geïnteresseerd is in een baan als begeleider wonen naar ’t Bouwhuis in Enschede komen om kennis te maken met De Twentse Zorgcentra.

Open Dag
Op woensdag 18 maart is er een Open Dag bij TafeltjeVier op ‘t Bouwhuis. Kom zien en ervaren hoe De Twentse Zorgcentra haar doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’ realiseert. Er zijn 18 maart drie informatiebijeenkomsten. Deze zijn vooral gericht op mensen die een opleiding willen volgen en staan gepland om 14.30 uur, 16.00 uur en 18.00 uur. De presentaties worden gevolgd door een rondleiding over het terrein van ‘t Bouwhuis. Iedereen kan hier bij aansluiten. Daarnaast zijn er recruiters aanwezig om sollicitatietips te geven, cv’s te checken en de actuele vacatures binnen De Twentse Zorgcentra te bespreken. Ook kunnen bezoekers terecht bij de trajectbegeleider voor informatie over mogelijke plaatsing binnen de organisatie. Kijk voor meer informatie op www.detwentsezorgcentra.nl.


Van contact naar contract
Bezoekers krijgen 28 maart tijdens van contact naar contract een goed beeld van wat De Twentse Zorgcentra doet en waar zij voor staat. Verder kunnen bezoekers mee met een rondleiding over het terrein van ’t Bouwhuis en kunnen zij hun wensen aangeven tijdens een gesprek met medewerkers van De Twentse Zorgcentra. En misschien gaan zij met een contract weer naar huis. Aanmelden voor deze dag is niet nodig. Het is belangrijk dat geïnteresseerden een identiteitsbewijs, bankpas, cv en een relevant diploma meenemen. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijdetwentsezorgcentra.nl.

Vakantiewerk
Tijdens van contact naar contract en de Open Dag zijn er ook medewerkers aanwezig om met bezoekers in gesprek te gaan en te kijken naar mogelijkheden voor vakantiewerk binnen De Twentse Zorgcentra.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden