Van Links naar rechts: Jory Davids, Artur Harwig, Jermaine Kleine en Marleen Baas (met beker), allen van de vereninging Ac Tion. (Foto: Raymond Kleine)
Van Links naar rechts: Jory Davids, Artur Harwig, Jermaine Kleine en Marleen Baas (met beker), allen van de vereninging Ac Tion. (Foto: Raymond Kleine) (Foto: )

Baas en Davids scoren op U17 interland

Enschede - Tijdens de atletiek interland wedstrijd Nederland- Duitsland, Walonie en Vlaanderen onder 17 jaar hebben Marleen Baas en Jory Davids hun persoonlijke records weten aan te scherpen. Marleen Baas verbeterde haar persoonlijke record in Gent bij het verspringen tot een afstand van 5.54 meter hetgeen haar de derde plaats opleverde.

Ook op de 400 meter was Baas sneller dan ooit. Met een tijd van 60.71 sec werd ze vierde op dit onderdeel. Jory Davids kreeg een dag van tevoren te horen dat ie mee mocht doen op de 400 meter. Davids liet een uitstekende tijd noteren van 54.69 sec wat hem de 5e tijd opleverde in het eindklassement. Jermaine Kleine werd bij het verspringen 7e met een afstand van 5.92 meter. Kleine liet het zitten na de eerste poging na een lichte blessure aan zijn voet te hebben gekregen na het inspringen. Artur Harwig werd 7e bij het hink stap sprong met een afstand van 11.14 meter.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden