Boerderij Laerhuys aan de Bruinsweg.
Boerderij Laerhuys aan de Bruinsweg. (Foto: De Nije Stichting)

Rommelmarkt bij de Nije Stichting

Hengelo - De Nije Stichting is een inloophuis voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Voor iedereen, die met de ziekte kanker is geconfronteerd en behoefte heeft aan ondersteuning in de verwerking hiervan. “Voor betere kwaliteit van leven” is haar leus.

Onlangs is door de Stichting 'Vrienden van de Nije Stichting' de boerderij Laerhuys aangekocht, op het Gezondheidspark in Hengelo. Deze boerderij moet, voordat het een warm en gezellig inloopcentrum wordt, eerst drastisch verbouwd worden.

En voordat de hekken er om heen gaan, wil de Nije Stichting op zaterdag 28 maart van 10.00 tot 16.00 uur een grote Rommelmarkt houden in de boerderij. Er zullen prachtige spullen te koop zijn voor een prikkie en er zal ook een kleine verloting gehouden worden. Omdat bij de boerderij (nog) geen parkeerplaatsen zijn, worden bezoekers verzocht te parkeren aan de Anna Reynvaanweg in Hengelo.

Degene, die ook graag een kraam of een grondplaats wil huren op deze rommelmarkt kan zich opgeven via info@denijestichting.nl of telefonisch op 074 2772772.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden