Bij Piest XXL willen ze altijd dat extra beetje service en advies geven.
Bij Piest XXL willen ze altijd dat extra beetje service en advies geven. Foto:

Het is nu Piest XXL in plaats van Piest

Algemeen

Van Piest naar Piest XXL. De afgelopen maanden hebben we onze showroom aanzienlijk uitgebreid. Zowel de elektronicawinkel als fietsenzaak heeft een grondige facelift gekregen. Met de nieuwe aankleding van de winkel zijn we klaar voor een frisse winkelervaring en gaan we op naar ons 100 jarig bestaan!

ENSCHEDE - Inmiddels is ook onze vernieuwde webshop in de regio Twente op de kaart gezet. Dus 7 dagen in de week én 24 uur per dag kan iedereen bij piest.nl shoppen! Kenmerkend voor Piest XXL is de enorme keuze in modellen zowel voor elektronica als voor fietsen en elektrische fietsen. Ondernemen is anticiperen, blijft ons motto. We investeren in duurzaamheid met een nieuw plafond met ledverlichting. Verduurzaming zal ook plaatsvinden door middel van zonnepanelen op het dak van ons winkelpand.

Anticiperen is ook investeren in de technisch opleidingen van ons personeel. We continueren onze relatie met witgoedleveranciers en zijn servicepartner van Miele, Samsung, Bosch, Jura, AEG, Whirlpool, Siemens. Bent u klant bij Piest dan kunt u altijd gebruik maken van onze serviceafdeling. Wel zo prettig als je onverwachts een probleem met een apparaat ervaart. Anticiperen betekent ook dat we rechtstreeks contact hebben met alle grote merken. We kunnen daarom direct schakelen in ons assortiment en investeren in voorraden, zodat u bij ons niet hoeft te wachten op de levering van een nieuwe inbouwvaatwasser of inbouw inductie kookplaat. Onze inbouwspecialisten zijn dagelijks bezig inbouw apparatuur in nieuwe of bestaande keukens te plaatsen. Hebt u daarbij hulp nodig? Dan hebben wij een gratis inmeetservice aan huis.

Onze fietsenwinkel is de afgelopen maanden voorzien van een nieuwe werkplaats. Hierin kan elk onderhoud vakkundig worden uitgevoerd. Hoewel bekend is dat de levering van E-bikes onder druk staat, hebben wij meestal voor iedereen direct een mooie (elektrische) fiets uit voorraad leverbaar. Dus wil je morgen op een nieuwe (elektrische) fiets onze winkel uit fietsen dan kan dat! Kom vrijblijvend langs voor een proefrit en wij helpen u graag! Tenslotte anticiperen we op het gebied van elektronica misschien nog wel het meest. De nieuwste modellen 2022 van Samsung, LG, Philips en Sony zijn afgelopen weken bij ons binnen gekomen. De presentatiewanden zijn opnieuw ingericht en alle nieuwe televisies zijn klaar om bewonderd te worden. De nieuwste OLED’s, Nano LED’S en QLED tv’s zijn direct leverbaar. In de Sonos Experience Room kunt u altijd terecht voor een geluidsdemonstratie. Uiteraard kun je tegenwoordig overal je producten kopen, echter bij Piest XXL doen we ons best u altijd dat extra beetje service en advies te geven, dat prettig is bij de aankoop. Daarnaast zijn we groot genoeg om concurrerende prijzen te hanteren. Dit is in onze visie ook een absolute vereiste, op weg naar ons 100-jarig bestaan.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 10 uur geleden
Speaking Minds slaat aan.
Vraag aan leerlingen: 'Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten?' 12 uur geleden
De eerste sleutels zijn uitgedeeld.
Woningen Drienerweg en Walhofstraat opgeleverd 24 apr, 16:45
Taoufik Allam gaat over de streep.
Enschede Marathon een hardloopfeest 24 apr, 15:01
Bart Kuiper en Stephan Wevers.
Akkoord Saxion en Twente Safety Campus 24 apr, 14:57
Afbeelding
Drukte bij opening Albert Heijn Twekkelerveld 24 apr, 14:12
Het voormalige SLO-terrein krijgt voorbeeldtuinen.
Inspiratietuinen op voormalig SLO-terrein 24 apr, 14:00
Wout Brama heeft een cadeau voor Klaas Friskus. (Foto: Janny Friskus)
Geslaagd Sportcafé in kantine Sparta Enschede 24 apr, 12:20