Kamerkoor Canteklaer treedt op in de Kapel uit Liefde aan Dorpsstraat 44 in Lonneker. (Foto P. v..d. Arend)
Kamerkoor Canteklaer treedt op in de Kapel uit Liefde aan Dorpsstraat 44 in Lonneker. (Foto P. v..d. Arend)

Kamerkoor Canteklaer geeft Zomiac concert

KoorMuziek

Lonneker - Zomiac concert Kamerkoor Canteklaer verzorgt zondagmiddag 15 maart het Zomiac concert in de Kapel aan de Dorpsstraat 44 in Lonneker.
Kamerkoor Canteklaer bestaat uit geschoolde amateur-zangers. Het koor zingt klassieke en modern klassieke muziek. Twee tot drie keer per jaar brengt Canteklaer een serie concerten met nieuw repertoire. Het koor staat onder leiding van Iassen Raykov.

Om te laten horen wat een rijkdom aan composities vrouwen door de eeuwen heen schreven, laat het Kamerkoor u kennismaken met muziek van vrouwelijke componisten zoals Carla Schumann, Fanny Hensel -Mendelssohn, Hildegard von Bingen en Meredith Monk.

Na het concert is er koffie/thee in de Heerdstee achter de kapel en kan men napraten. De toegang is vrij. Er is wel een collecte aan de uitgang. De Kapel aan de Dorpsstraat 44 is open vanaf 16.00 uur en het concert begint om 16.30 uur. Vol is vol.

De concerten worden georganiseerd door de werkgroep ZOndagMIddagACtiviteiten. Voor informatie en aanmelden voor de nieuwsbrief: zomiac@yahoo.nl

zomiaclonneker.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden