Bedrijven in Enschede waar je naartoe kunt als je last hebt van blessures

We weten allemaal dat het voor een goede gezondheid belangrijk is om voldoende te sporten. Toch komt het regelmatig voor dat mensen tijdens het sporten blessures oplopen. Dit zijn drie adressen in Enschede, waar je naartoe kunt als je last hebt van een blessure of graag blessures wilt voorkomen. 

Fysiotherapie Huigen & Pruntel

Fysiotherapie Huigen & Pruntel | fysiotherapie Enschede is een fysiotherapiepraktijk op het Roombeek in Enschede. Ze bieden kwalitatieve behandelingen die gebaseerd zijn op de laatste inzichten vanuit de wetenschap. De behandelingen worden uitgevoerd door goed opgeleide fysiotherapeuten in een moderne en professionele omgeving waar meerdere verschillende specialisaties samen komen en waar de zorgvrager centraal staat. Heb je last van een blessure, dan kun je gemakkelijk een afspraak maken op de website.

Massagesalon Puravida Welzijn

Bij Massagesalon Puravida Welzijn | massage enschede kun je terecht voor een heerlijke onstpanningsmassage maar ook voor een stevige sportmassage. Het is niet voor niets dat topsporters zich regelmatig laten masseren, het heeft vele voordelen voor het lichaam en bevordert het herstel. Massage stimuleert de doorbloeding van weefsel en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen uit het weefsel. Heb je dus last van blessures of andere lichamelijke kwalen? Dan kan een sportmassage bij Puravida Welzijn erg goed helpen.

Personal training bij Fit Met Elkaar

Fit Met Elkaar | personal training Enschede is een sportschool gespecialiseerd in personal training. Om blessures te voorkomen kun je hier terecht voor goede begeleiding. Bij Fit Met Elkaar wordt er een opbouwend trainingsschema voor je gemaakt zodat je lichaam rustig kan wennen aan de belasting van het trainen. Daarnaast wordt er goed gekeken naar je levensstijl en ook je voeding zodat je zeker weet dat herstel optimaal is. Dit is erg handig voor beginnende sporters. Op de website kun je gratis en vrijblijvend een intakegesprek aanvragen.

Meer berichten