<p>Bij J&auml;hnig + Braak zijn ze blij met de plek in de top drie.</p>

Bij Jähnig + Braak zijn ze blij met de plek in de top drie.

(Foto: )

Waardering voor financieel advies Jähnig + Ter Braak

Enschede - Door prominente vakgenoten en een uit deskundigen bestaande jury is Jähnig + Ter Braak gekozen als één van de drie meest klantgerichte en professionele onafhankelijke financieel advieskantoren in de categorie Hypotheken.
De prijs is een erkenning voor het leveren van excellent financieel advies. Kantoren kunnen zich niet zelf opgeven voor deze prijs, maar moeten door vakgenoten genomineerd worden.

Jähnig + Ter Braak is opgevallen doordat zij hun klanten echt kennen, snel optreden bij calamiteiten, klanten behoeden voor (financiële) misstappen en helpen hun zakelijke en persoonlijke (financiële) dromen waar te maken, aldus de jury.

Voor Jähnig + Ter Braak start nu de volgende selectieronde om categoriewinnaar te worden en mee te dingen naar de landelijke Advies Award 2022. In de komende maanden vindt een aantal selectieronden plaats. Jähnig + Ter Braak gaat die uitdaging aan en gaat voor de halve finale van de Advies Award 2022 in september en hopelijk later ook voor de landelijke titel.
De Advies Award is een verkiezing van het beste advieskantoor van Nederland.
Jähnig + Ter Braak is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 248 in Enschede en Hanzepoort 5 in Oldenzaal. Zie voor meer info: www.jahnigterbraak.nl.

Meer berichten