Wet en regelgeving tijdens MantelZorgCafé Boekelo

Het MantelZorgCafé Boekelo organiseert op vrijdag 6 maart van 14.00 tot 16.00 uur in de Berke een bijeenkomst voor mantelzorgers en belangstellenden. Tijdens deze middag is wet en regelgeving bij zorg het onderwerp . Hoe ziet het Nederlandse Zorgstelsel in elkaar, waar kun je gebruik van maken, waar moet ik zijn en hoe vraag ik het aan. Lieneke Bolhuis van SIZ Twente zal deze onderwerpen toelichten, tevens is er de gelegenheid om vragen stellen over wet en regelgeving bij zorg.

Op hetzelfde tijdstip vindt er in de Berke een middagactiviteit plaats waar de zorgvrager en andere belangstellenden aan deel kunnen nemen. Tijdens deze middag kan men deelnemen aan een bewegingsactiviteit, gezelschapsspel of lekker bijpraten onder het genot van een kop koffie.

Bent u mantelzorger? Kom dan gerust langs, het MantelZorgCafé vindt iedere eerste vrijdag van de maand plaats. In april vindt deze plaats op vrijdag 3 april met als onderwerp ‘Mantelzorg en dementie’.  De Berke “Huiskamer van het Dorp” is gelegen aan de Jan van Elburgstraat 111 in Boekelo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden